tirsdag den 11. januar 2011

Vældig glad for....

Porse ( ja, nu bliver jeg lidt itvivl om jeg har stavet det rigtigt :)
men det er de her bundter grene, som bare er så dejlige at bruge i de forskellige forårsdekorationer..... og gæslingegrene :) :) :)

I denne dekoration har jeg bla. brugt Vibeæg...VIBEÆG, jamen så er det bare dømt forår :)

7 kommentarer:

TANTE GRØN sagde ...

Iben, Iben Iben, I-b-e-n, IBEEEEEEEEEEEEEEN:o)

Stop stop STOOOOOOOOOOOOP......nu kan jeg næsten ikke TÅLE at se mere:o) :o) :o) DET ER FOR LÆKKERT:o) :o) Jeg vil ha` DET HELE:o) :o) :o)I guder, hvor er det smukke ting, du her viser. Jeg har lyst til at tage det første tog.....nej hellere et fly (så jeg kan nå hurtigere frem!!!)....til Middelfart, sætte mig udenfor butikken og vente til du åbner imorgen tidlig, så jeg kan købe disse vidunderlige deko`er.

Jeg holder faktisk endnu mere af forårsdekorationer end af juledekorationer. Elsker birkegrene, løgvækster, smukke æg etc etc etc.

Det er da en genial idè, at bruge porsegrene. Det har jeg aldrig set før. Nu skal jeg ud i den vilde natur og se om jeg kan finde sådan nogle, når det engang bliver forår.

Dine opsatser og pokaler er så smukke ....og buketten.....SUUUUUK:o)

Hvad er det for en dekorativ sølvgrønlig "starut" du har brugt i bunden?

Iben, Ai låv ju:o)

Glæder mig til at se mere eye-candy:o)

Mange begejstrede knus fra din tossede tante

Diana`s sagde ...

hej iben..skønne billeder..ad en dejlig forårs dekoration med en sukkulent i bunden ..da jeg lige læste vibeæg,tænkte jeg på da jeg i eftermiddags stod i værkstedet og var ved at plante løg og div i krukker og glas..ja da fik jeg bare sådan en lyst til at ligge knækkede ægge skaller i alt ,men modstod presset,men ja foråret er lige om hjørnet (her er det dog lige begyndt at sne igen hmmm) ,og til tante grøn::kan godt forstå du har lyst til at suse afsted,men lige frem sidde uden for i det her vejr..det er da noget af et offer ..smil.. mht nordic,det lyder spændende ,sikke da en fed opgave..hej fra diana.

Diana`s sagde ...

hej igen..ha ha griner højt...mener jo ikke ad som når man rækker tungen ud af munden , men blot en lille stave fejl..der skal jo selvfølgelig stå AF her: på min første linje:0):0) :):) :) :)diana

Iben Riis sagde ...

Hej TANTE GRØN ha ha ha , hvor er du sød, du kan bare det der med ord :) Ja, som Diana skriver, så er det en form for sukkulent der er i bunden, men jeg har desværre ikke navnet på den, det er så sjældent at der er navn på dem.
Og TANTE GRØN... der kommer mere i morgen :)
Diana, du kan tro at jeg også skal styrre mig for ikke at starte med vagtelæg, jeg eeeeelsker vagtelæg, vi snakker om det hvert år i forretningen, hvad det er der gør, at de er så skønne.... men det er de bare :)

Lisbeth sagde ...

Aj altså hvor er det en dejlig dekoration i opsatsen - og de porsegrene er lige nøjagtig tilpas forårsagtige:) Og den lillahvide buket er skøn!
Tante grøn: tak for grineren:)))))

TANTE GRØN sagde ...

Diana, jeg studsede også lige lidt over dit "Ad en flot forårsdekoration":o) :o) Jeg var sgi lige ved at få kaffen galt i halsen....ha ha:0)Tyrkfejl kan være rigtig sjove engang imellem:o)

Jamen, Diana det er slet slet ikke noget offer at sidde udenfor Ibens butik i snevejr og vente på hende, for hun er min GUDINDE:o)

Iben og Diana, kan der ske noget ved, at I blomsterpiger lige "kommer til" at "tabe" et enkelt vagtelæg ned i en deko? Jeg synes også, at vagtelæg er helt uimodståelige. Ja, i det hele taget æg generelt. Altså de smukke af slagsen. Jeg har "noget" med æg, deres form, deres symbolik etc. Hvorfor vides ikke, jeg er nok bare et "psykisk tilfælde":o)Ja, jeg har faktisk en hel samling af rigtige æg fra det store udland, som er traditionelt dekorerede og håndmalede. Hvert land har sine egne traditioner, især de østeuropæiske lande. Men i dekorationer sværger jeg til vagtelæg, - og til helårs-pynteæg er det patineret "sølv", zink etc gerne på en 3-fod. Jeg er omgivet af æg året rundt.

Lisbeth, selv tak:o) :o) Nu er vore haver atter dækket af sne, men det ser smukt ud. Og bevirker forhåbentlig at is-stierne i haven, bliver til at færdes på igen.

Iben, hvis du bliver ved med alle dine lækkerier, ender det med at du ikke slipper for besøg her i foråret, for jeg MÅ eje noget Iberis-forårspynt:o) :o) Glæder mig helt vildt til at se mere guf imorgen. Du gør livet smukkere, Iben.

Godnatknus til dig, Iben og til mine med-kommentatorer

My home is my Castle - by Kari sagde ...

Noen så LEKKERT !!!!!
Du er bare så utrolig flink !!!! Har lyst til å ta meg en Danmarkstur bare for å besøke deg :))
Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg :)

Klem,kari