søndag den 16. januar 2011

Hvor er det skønt.....

at sneen lige nu er væk, for så er det til at finde de forskellige grene o.s.v.3 kommentarer:

Tante Tulles Blog sagde ...

Hvor dejligt med grene. Du er så god til at sætte "frk.Iberis" præg på det - man er ikke i tvivl om kreationens opfinder! Og det er flot, den røde tråd kommer frem i alt - ihvertfald som jeg ser det her på bloggen.
God kommende uge

TANTE GRØN sagde ...

Hej søde:o)

Hvor er de høje opsatser dog smukke og elegante, Iben. Gad vide om det er de hersens "fiduser" fra birketræer, der har dannet basis for dekorationerne? Tænk, jeg kan pludselig slet ikke komme i tanke, om hvad det er de hedder.

Jeg vil give den anden tante ret. Hvis man så een af dine ting, blandt tusind andre blomsterbind-kreationer, ville man altid kunne pege den, der var skabt af Frk. Iberis, ud fra alle de andre. Og det er ment som en meget stor kompliment.

Ja, hvor er det skønt at vi lige har fået en lille vintervejrspause. Jeg kan godt forstå, at du iler ud og finder naturmaterialer i en fart. Man ved jo aldrig om om der er mere sne og is i vente. Jeg for mit vedkommende, synes vi har fået nok.

Håber I har det godt på Fyn, min pige:o)

Knus, tanker og hilsner

Iben Riis sagde ...

TANTE GRØN, jeg ved hvad du mener med "fiduser", jeg kan heller ikke huske hvad man kalder dem.....knuder ! , men de hersens trær er bygget op på en´ oasis kugle :) Knus Iben.....og mange tak :)