mandag den 31. januar 2011

Klippe klippe

Jeg har været igang med at klippe roserne ud af det stof, jeg købte forleden dag....... de kan bruges til rigtig meget :)

4 kommentarer:

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben,

de roser er akkurat ligeså flotte, sofistikerede og raffinerede som jeg havde forestillet mig dem i dine deko` er. Perfekte her til vinterbrug. Det er jo vinterroser simpelthen. Og utrolig femine sammen med perler, sølv, prismer, glas samt andet "koldt" og så med det mere rustikke modspil i form af vinterens naturmaterialer. WOW:o)

Idag har jeg været ved at fedte med nogle tykke og tynde lavgrene. Gamle hyldegrene med gulligt mos+ andre grene med mere grønligt lav etc. Jeg bandt 2 meget rustikke kranse med lidt hvide vintergæksløg i. Synes at de passer godt i farven til de vintergækker man forhåbentlig snart kan plukke i haven.

Sovnurigtiggodt og godnunat

Iben Riis sagde ...

TANTE GRØN, nu har jeg set hvad du kan lave og jeg må sige at du fedter på et meget højt plan :) Jeg kan sagtens forestille mig hvor smukt det er sammen :)
Drømnurigtigsødt og godnunat til dig :)
Nu skal jeg altså også under dynen, for jeg skal op kl. 2.00... lige om lidt, for vi skal på Grøntorvet i København og handle ind .. wwhuiiiiii :)

TANTE GRØN sagde ...

Hold da op Iben...du sover ikke din tid væk, min tøs<3 Grønttorvet i Kbh?????? JE´ VE´ MÆ´ ....!!!
Er meget spændt på at se, hvilke lækkerier du har købt:o)

Jooooow Iben, det er noget lavplan fedteri, jeg har gang i. Men idag forsøger jeg igen: Med en bambuspindeopsatsrede a la Jane Nørgård.

Kærligste hilsner og tanker

Iben Riis sagde ...

TANTE GRØN, jeg ved hvilken en´du mener, den får DU lavet rigtig SKØN :)
Det er altid spændende at se, hvad der er, at komme efter på Grøntorvet, det er jo især de små gartnere der har noget spændende, når man nu ikke vil há alt det andet masseproducerede :)
Ville nu vældig gerne kunne se dine fedterier :) :) :)