søndag den 9. januar 2011

Det ligner en rose men.....

det er det ikke :)

For dem der ikke kender den, så er det en Eustoma eller Lisiantus, den findes efterhånden i rigtig mange farver, nogle farver også i dobbelt bla. lysegrøn og hvid, men denne dobbelte brunlige Eustoma hedder ´Won Dou Brown`


Emma´s ynglings legetøj er forøjeblikket ´grisen` stakkels Grisen..... :) det er ikke så lidt den skal stå model til :)


8 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Det er et interessant bekendtskab, er den i familie med den blå klokkeblomstagtige plante man kan købe i små potter i supermarkedet?

Iben Riis sagde ...

Hej Sussi, ja, hvis det er den samme som jeg tænker på, men jeg har aldrig været særlig heldig med den, som potteplante....næææ, nu er jeg lidt i tvivl om du mener Campanula, den er mindre i blomsterne ! :)

TANTE GRØN sagde ...

Hej Iben!

Hvor er den smuk. Den blomst kendte jeg slet ikke. Synes de brunlige blomster, du finder er helt uimodståelige. Monstro den dufter denne skønhed?

Bloghunden Emma er altså en rigtig lille hjerteknuser. Hvor er hun dog bare sød:o) Og sikke nogle dejlige hunde- øjne, der kigger langt efter den stakkels grisling. Ja, med hende kommer I ALDRIG til at kede jer. Kan se på hende, at hun er een med krudt i numsen:o)

Kærlige hilsner og tanker til både to- og firbenede i Middelfart

Iben Riis sagde ...

Kære TANTE GRØN

Nej, disse eustomaer dufter faktisk ikke særligt meget !

Du kan tro der er gang i Emma, idag lærte hun at gå ned ad trappen, hun har i lang tid nok kunnet komme op, men ikke ned, så da hun turde ventede hun på Uffe skulle ned og hende bagefter, så stod hun og ventede på en reaktion fra Uffe...men han var cool, hun skulle ikke tro hun var noget :) :) :)

Madam Bæk sagde ...

Wauw hvor er de skønne. Kan de trives i danske haver??

Ja, med hunde kommer man aldrig til, at kede sig ;-)

Iben Riis sagde ...

Madam Bæk, jeg kender kun til dem som afskårne, har aldrig set dem i haver, men jeg kunne sagtens forestille mig at det ville være meget smukt :)

Diana`s sagde ...

hej iben :) flotte billeder. hvor er den smuk,jeg kan kun give tante grøn ret i at de blomster med de brunlige nuancer er skønne.den viste syntes jeg heller ikke jeg er stødt på.mon du har en hollændervogn?? de har ihvertefald et fedt udvalg :0) det vil ikke være en varer jeg vil støde på i holstebro hvor jeg henter mine varer.Men flot det er den..da jeg så den tænkte jeg at det også er de blomster (feks roser som også har et brunlig skær) som ind i mellem får et ekstra tjek af kunden ,for lige at være sikker på at de nu ikke er "dårlige", og det er jo helt okay..mht lisiantus så er det en af mine ynglings,jeg syntes den er så enkel med de små rullede blomster knopper i toppen,jeg har somme tider købt dem som potte plante ,men syntes at de er lidt sværer at have med at gøre..dejlige billeder af emma..ha en fantastisk dag kram fra diana...

Iben Riis sagde ...

Hej Diana
Det er ikke Hollænderbilen der kommer her, Jeg handler forskellige steder bl. Børge Jensen i Kolding, men også Danplant der kommer med Deres vogn Tirsdag og Torsdag, super service begge steder og det er bare iorden.

Ha ha ,ja den med at de ser lidt " dårlige" ud, den har vi også prøvet :) :)