lørdag den 22. januar 2011

Har atter engang.....

været i Panduro, for at finde sødt papir til kort og meget mere.......

3 kommentarer:

TANTE GRØN sagde ...

Noget ualmindeligt sødt papir, du har fundet Iben:o) Især cup-cake-papiret:o) Håber vi får at se, hvad du finder på af kort/skiltemageri:o)
Jeg er fuldstændig enig med Sussi i, at det betyder meget for det samlede hele indtryk, at Iberis` deko` er forsynet med disse yndige pris/logoskilte. Det er simpelthen lige prikken over i` et, og gør hver en ting meget personlig. Og vi piger elsker den slags. Hellere 1 god unika-ting fra Iberis end 100 massefremstillede gyseligheder fra diverse discount-butikker. Synd, at noget så skønt som blomsterdeko`er bliver så "udvandede" og "ødelagte" på den måde.
Hvor er det dejligt når folk ikke går på kompromis men lægger sjæl og hjerte i hver eneste lille detalje, som I gør hos jer.

Knus fra een, der har været til housewarming hele dagen og nyder at komme hjem til bloguniverset:o)Hav en dejlig lørdag aften

Lisbeth sagde ...

Det er fine papirer du har købt, er det ikkebare utroligt hvor megetlækkert man kan købe i Pandouro?
Mens viventer på hornvioler synes jeg at de skønne blå anemoner er et dejligt alternativ og i det skønne vinglas er de bare så fine og kommer fuldstændig til deres ret. Tak for dejlig inspiration!

Merete sagde ...

Skøønt papir ;0)