onsdag den 19. januar 2011

SÅ EMMA, NU skal der tages billeder.....

Ikke til at stå for pastellerne......

ikke nemt når alt andet er mere spændende :) :) :)


6 kommentarer:

TANTE GRØN sagde ...

Hej på Fyn:o)

Lige så lidt jeg kan stå for dine dekorationer og buketter, Iben - ligeså lidt kan jeg stå for Emmas dejlige hundeøjne:o)
Hvor er hun bare kær:o)

Sidder selv med et overkælent kattedyr på skødet her foran skærmen. Han er altid med til blogge, en rigtig klister-kat, er han:o)

Dejlige dejlige ting, du viser, Iben:o) Den der rede i opsatsen på den høje fod fra dit forrige indlæg er helt vidunderlig. Jeg elsker reder med forårs-indhold i. Det er noget af det skønneste pynt, jeg ved. Og den sarte lilla rose med blondebælte på, er helt uimodståelig....feminin og lækker, lækker, lækker:o)

Det er en fornøjelse, at aflægge din blog et besøg. Tusind tak for alt det du deler og alt det du forkæler os med, Iben.

Mange knus fra kattemor og klister-katten Sigurd på 18 år

Susanne sagde ...

Nej hvor er den vovse sød!
Hilsen www.brocantebysusanne.blogspot.com

Laura sagde ...

Blomster gør glad (og små vovser) :-)))))

Diana`s sagde ...

hej iben....hvor er emma dog nuser,her ved siden af mig sidder en stor schæfer og forstyrrer mig konstant ,hun vil lege med sit bidedyr og jeg skal kaste !!! jeg vil hellere se på dine fotos :0) :0) sød rose med "bælte" virkelig yndig hej fra diana

Sussi / Sussinghurst sagde ...

... selv om hun ikke kan sidde stille, så kan man sagtens se, at hun er en lille skønhed - hvordan kommer hun ud af det med superkatten Uffe?

Iben Riis sagde ...

Emma holder Uffe ung.......eller bliver han hurtig gammel :) men han er virkelig glad for hende, han er jo lidt af en cool kat :) det skal jo ikke heddes at han er " blød " men det kan han ikke skjule, men de slås rigtig meget og Uffe er ikke ligefrem en lille kat, så når Emma kommer farende og vælter ham omkuld, så lyder der et ordentlig brag :) :)