onsdag den 3. august 2011

Jubiiii :) nu har vi den igen.............


Nu er den her igen i Frk. Iberis

Hyndrangea Hovaria

Vuurwerk purpel
Denne her´, satte jeg i haven sidste år, og den har klaret vinteren fint, den bliver lysere med tiden.

3 kommentarer:

TANTE GRØN sagde ...

Kære Ibenmus,

den hortensia er skøøøøøøn:o) Ligner lidt den jeg havde i min brudebuket, i hvid udgave:o) Dengang kendte jeg jo desværre ikke dejlige dig og det iberiske univers. Ellers var det DIG, der skulle have bundet min brudebuket. Og så skulle den have bestået af lutter haveblomster....da vielsen foregik i haven.

Håber I nyder at solen og sommeren nu endelig er kommet tilbage. Her har vi ihvertfald slet ingen problemer med at holde varmen.....:o)

Svedige men velmente knus fra en tropisk Limfjordsø

Diana`s sagde ...

hej Iben..den hortensia er altser pragtfuld..jeg har lige haft den som afskåren i biksen...nu har jeg navnet , måske skulle jeg også prøve den til haven :)Er du snart ved at være klar til formland ?

Iben sagde ...

PYYYYYYY ha SØDE TANTE, ja, man må da nok lige sige at det er blevet varmt, men heldigvis er forretningen ret kølig, de tykke gamle murer holder varmen ude :) og det er blomsterne glade for :) Husk nu..at drikke vand ell lign, det har jeg selv tendens til at glemme..ikke godt :)

Hejsa Diana, ja for søren, nu nærmer det sig :) skal jo op og se hvad der rører på sig.. ik ! :)om der er nogle nye firmaér m.m.
Denne gang kan du GÅ rundt :) det må være dejligt :)