lørdag den 27. august 2011

Brudebuket i hvid og en´ i sart rosa farver....

En stiftet brudebuket i sæsonens blomster

16 kommentarer:

Elfepigen sagde ...

Hold da op hvor er de smukke;)
Smukke,smukke farver og de små detaljer bliver det virkelig kælet for:) Du må da have gjort to piger meget glade i dag. Plus mig:)

Knus og kram herfra

Anonym sagde ...

Hej Iben! Ja... gid man skulle giftes igen suk, så vidste jeg godt hvem der skulle lave min buket. Knus Marianne God Weekend :0))

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Det må være prikken over bryllups i'et at få en så personlig brudebuket.

Lisbeth sagde ...

De er meget meget smukke, den nederste er min favorit:)

landlust sagde ...

wow... was für ein Srauß!!!! So schöööööön...
Liebe Grüße
Antje

Lone sagde ...

For pokker Iben, Du må være godt træt. Jeg lavede engang 3 brudebuketter samme dag og glemmer det aldrig. Meget smukke buketter de der.
knus Lone

Helle sagde ...

Åh godt man ikke skal giftes - for det er da umuligt at vælge mellem de smukke buketer ;o)

Hanne i haven sagde ...

Suk, hvor er de bare smukke. Den hvide er helt bedårende, men den nederste er så romantisk og speciel.
Ja, det er da vist godt man ikke skal giftes igen. Vi har snart sølvbryllup... måske skulle man ønske sig en sølv-brudebuket :-)
Du er virkelig dygtig, Iben :-)

Hanne Bente sagde ...

Hejsa.
Hvor er de smukke - den nederste er min favorit.
Ha´en god søndag.
Knus Hanne Bente
www.finus.dk

Tante Tulle/ Anette sagde ...

Hold da fast, den er lækker den rosa - ja den hvide er også fin, men jeg er helt tosset med den rosa. Jeg stifter aldrig, hvis jeg kan undgå det... men kan jo se, at resultatet kan blive en del smukkere... top-lækkert!!!! Godt håndværk

Frk. Anemone sagde ...

Virkelig flotte buketter, smukkere bliver det vist ikke. Jeg er helt vild med den hvide.

Diana`s sagde ...

hejjjj Iben..hvor er de skønne dine buketter, er den første i oasis ?
jeg nåede desværre ikke på formland søndag , øv, har været noget så forkølet,så måtte vælge fra i sidste time. Men som dig har jeg også mine egne farver og stil, så ville også ha gået uden om de stærke farver..Men der er jo også meget andet,og ville selvfølgelig gerne ha set det hele, bla jeanne dar`c stand i år..men jeg må prøve at opdrive lidt nye leverandører via nettet o.a :0) kan du ha en dejlig søndag, solen skinner her i det midtjyske, og jeg skal på sensommerrov efter div grene ,kogler o.lign
hej og knus fra Diana

TANTE GRØN sagde ...

Åh, hvor er de smukke, Iben. Jeg elsker når du viser os dine eventyrlige brudebuketter. Den nederste er liiiige mig!!!!:o) Skønt at du bruger hjerteranker og andre hjerteformede blade, Dejlig symbolik og det giver en lethed og naturlighed som jeg rigtig rigtig godt kan li`.
Hvad vil det mon sige, at buketten er "stiftet"? Gætter på, at blomsterne er nålet fast i oasis istedet for bundne??!?!?? Eller så`rn noget?

Ja, som Elfepigen skrev, så er det ikke kun de heldige brude, du gør lykkelig med dine binderier. Vi andre nyder det store privilegie det er at kigge med:o)

Søndagsknus

Iben sagde ...

Tak skal I ha´, brudebinderi er altid spændende at lave, ja..der er så mange muligheder.

Nemli´Diana, den 1. er lavet i en´ briedyholder.Og øv Diana, at du har været SÅ forkølet, håber du har det bedre.

Kære TANTE, stiftet betyder at alle blomster er klippet af næsten helt oppe under hovedet, der efter sat en ståltråd (trådet) på og alle er tapet med blomstertaper der hvor overgangen er fra stilk til tråd, for at blomsterne holder fugtigheden og til sidst er det hele bundet sammen... altså at det som håndtaget kommer til at bestå af er ståltråd. og netop den sidste af brudebuketterne, var det meget vigtig for bruden at den ikke var for tung og det kan man ved at lave den som stiftet.

Mange varme søndagshilsner herfra :)

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben,

tusind tak fordi du forklarede mig om en stiftet buket. Hold da op et stort arbejde det må være at lave sådan en buket. Gedigent og solidt håndværker-kram:o)Imponerende! Synes netop også det supertynde håndtag er meget meget elegant og graciøst.

Knus fra mig til dig

Nette sagde ...

Kære Iben

Det kan du altså godt finde ud af, synes jeg :-)) Hammerflot stil. Sikken et arbejde.