tirsdag den 16. august 2011

Mulberry...........


Jeg syntes at denne annonce fra Mulberry var helt fantastisk...meget inspirerende.


I morgen arbejder jeg i de grå toner..........

12 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Ja, det er nemlig nogen flotte billeder Mulberry har lavet, jeg faldt over dem fordi jeg går og ønsker mig en ny Mulberry taske - og selvfølgelig har du ramt stemningen perfekt med dine dekorationer - 12 point til dig (ud af 12)

Tante Tulle/ Anette sagde ...

Mmmm, lækker sensommerstemning..

HANNES DAGBOK sagde ...

Hei søte!
Jaaaaaa! Bildene til Mulberry er nydelige...veskene også for den del;)
Jeg har faktisk en og den får en liten suss hver dag hihi:)

Nyter som alltid dine kreasjoner snuppa, intet mindre en F A N T A S T I S K !

Stooor klem!

landlust sagde ...

...Deine Sträuße sind immer wieder wunderschön, und voller Anregungen, morgen werde ich auch durch meinen Garten gehen und pflücken, ganz ganz toll...
Liebe Grüße Antje

Lisbeth sagde ...

Uha ja og tasken er lækker! MEN for pokker hvor er dine dekorationer også lækre og meget inspirerende:) Jeg føler at jeg mangler sådan en rose, hvordan får man fingre i sådan en?

Madam Bæk sagde ...

Lisbeth har lige sagt det, som jeg ville sige :-)

Ha' en dejlig dag.

Gro sagde ...

Det er bare rigtig lækkert *Iben! Jeg elsker Mulberry - Men hold da helt op det er nogle smukke dekorationer du har lavet!!!!
K. Gro

Nette sagde ...

Meget smukt Iben. Og godt set. Mulberrys billeder laver en unik og fantastisk stemning, som du har helt har fat i.

Iben sagde ...

Det er bare en ´ en skøn tid vi kommer ind i nu :) Denne årstid hænger for mig også lige så meget sammen med jul, da det er startfasen på, hvad ´julen skal bringe´ overblikket begynder at arte sig, men det kommer jeg ind på senere :)
Mulberry er så lækkert, hvis man går ind på deres hjemmeside, er der også en´masse at kigge på.
Cementroserne som jeg har brugt i en´af dekorationerne er fra et firma der hedder ´Nordiq` der kan I få oplyst nærmeste forhandler, og jeg kan også sende med posten, hvis det er nemmere.
Der er 2 str. og den jeg har brugt, er den lille str. ..men der kommer billeder i aften af grå dekorationer, hvor jeg bruger begge str. !
Og tusind tak for Jeres søde kommentarer :) :) :)

Iben

TANTE GRØN sagde ...

Søde Iben,

sikke et fantastisk sensommertema, du kører for øjeblikket. Jeg bøjer mig dybt i støvet over dit kunstneriske talent. Du er et unikum. At hente inspiration fra modeverdenen, diverse stemningsfotos og designs er jo bestemt ikke noget enhver blomsterdekoratør "bare lige gør". Men som jeg har sagt før, så rækker titlen "Blomsterdekoratør" ikke når det gælder dig. Du er blomsterkunster, Iben. Jeg ELSKER ELSKER ELSKER de ting, du viser her. Det er så skønt, at du altid bringer naturens og årstidens elementer ind i dine deko`er. Det er i høj grad med til at give dem sjæl og stemning.
Kan godt forstå, at du elsker denne årstid. Den passer perfekt til dit og dit kreative blomsterunivers. Mums hvor er det lækkert, når der indgår bær, æbler etc...(alt hvad naturen så rigt har at byde på lige nu ) i dine buketter og dekoèr.

Håber du modtager ligeså meget skønhed som du spreder, kære Ib:o)

Knus fra mig til dig

Soportales 8 sagde ...

I love this kind of arrangement with short stalks wild! Perfect for decorating the house ...
Greetings!

Staudefeen sagde ...

Helt fantastiske buketter og sikke en god idé at bruge de gamle lampeskærme :-) Jeg køber dem selv i genbrugsbutikkerne og bruger dem til dekorationer eller pynt.

Sådan en efterårsbuket er nok noget af det smukkeste, jeg kan forestille mig.

Og ja, jeg kan godt forstå, du bliver inspireret af Mulberry reklamen - de kan det der, og så er taskerne jo heller ikke at forkaste ;-)

Kh. Marlene