lørdag den 8. oktober 2011

Rigtig go´weekend..............


I morgen formiddag kommer der binderipiger...det glæder jeg mig til :)


9 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

...også mig!!! ;)

Nette sagde ...

Går ud fra at det betyder, at du underviser i at lave dine yndigheder?

Vil lige pippe, at du nok skal gå ind på CuginaKs blog og se, hvordan du slår pop-up vinduer til, for jeg lagde lige en kommentar uden først at logge helt ind på min egen blog - og PIST VÆK var den, da jeg ville sende den. Mange har problemer med at lægge kommentarer, da Blogger har ændret ting og sager, som du muligvis har set på forskellige blogs.

Håber du får tid til at kysse Emma og Uffe fra mig :-)

Loppe sagde ...

Have fun
Stort knus!
kh
Loppe

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Tak for i dag, SÅ hyggeligt!!

Iben sagde ...

Hejsa Nette, ja, jeg har lige et par enkle kurser her i Oktober :)
Og tusind tak for dit PIP, jeg har været inde og rette det, så jeg håber at det fungerer igen ;)
.........jeg skulle hilse igen :) :) :)

:) :) :) SELV TAK Sussi :) :) :)

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben,

åh hvor skønt, at du også har fået lavet pop-up-vindue, så jeg igen kan pippe med her i det iberiske eventyrunivers, som jeg holder frygteligt meget af.

Rent Iberismæssigt er det en rigtig rigtig spændende årstid vi går i møde. Er sikker på, at du har gang i en hel masse spændende og smukke efterårs-, vinter- og julesager. Hvor er det dejligt, at kunne trøste sig med den skønhed du frembringer, her i den mørke og kolde tid. Hurra for din blog, søde Iben.

Hav en dejlig uge.
Knus fra mig til dig

CuginaK sagde ...

Tak for din søde hilsen, Iben.

Der er lidt delte meninger om, om det er en god løsning - min mening var blot at fortælle, at lige nu virker det for alle browsere på denne måde - så vi ikke skal undvære f.eks. Tante Grøns milde røst. Det går jo ikke :) Så kan man jo lave det om igen, når de får rettet fejlen.

Jeg glæder mig til at turen går forbi Middelfart næste gang, for så skal jeg da lige forbi din skønne butik. Har du åbent hver søndag, eller kun Mors dag - det kan jeg ikke helt gennemskue?

CuginaK sagde ...

Ups. Så lige åbningstider til højre, undskyld :)

Iben sagde ...

Knus til dig søde TANTE :) :)

Hejsa CuginaK :) Ja, normalvis har jeg lukket om Søndagen, men har juleåbningen Søndag d. 13 November, der er hele forretningen pyntet op til jul, med de sager der i dette øjeblik bliver forberedt :) :) Og så har jeg åben de 4 søndage i advent.
Mægtig hyggeligt hvis du kigger forbi :)