lørdag den 15. oktober 2011

Brudebuket i dag.............


og nok også den sidste for sæsonen....


Det er også en sorgens dag her i huset, for Uffe, hvores kære kat( som op til mange gange er blevet vist her på bloggen ) er ikke iblandt os mere, vi mener at den sansynligvis er blevet påkørt tidligt i morges.
Man går alligevel og funderer over hvor pokkers glad man bliver for sådan nogle små væsner, de udvikler hver især deres egen personlighed.

Rigtig god weekend til Jer :)

13 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Nåååååeeeee det gør mig ondt at høre, man elsker jo sine dyr og de særheder de udviser og Uffe var en helt igennem skøn og fotogen kat, jeg håber ikke at Uffe led for meget.
Buketten er utrolig smuk, ha det nu godt kære Iben - du må kramme Emma lidt ekstra de næste dage. Knus fra Lisbeth

Tante Tulle/ Anette sagde ...

Dejlig og skøn brudebuket, men hvor det gør mig ondt at høre at Uffe er væk. Man knytter sig sådan til de dyr. En kærlig hilsen og varme tanker herfra <3
Knus

Frk. Anemone sagde ...

Buketten er meget smuk, sikke en heldig brud.

Hvor er det sørgeligt med Uffe, nu har vi fulgt alle dine billeder af ham her på bloggen, kan godt forstå at du sørger i dag, det bliver et savn.

De bedste tanker til dig.

Ulla

Det Skønne Baghus sagde ...

Hej
Smuk brudebuket du har fået lavet:-)
Og hvor trist med Uffe, det er sørgeligt. Man bliver bare så glad og knytter sig så meget til de små væsner:-)
Håber din weekend bliver ok på trods!
Mange knus fra Louise

TANTE GRØN sagde ...

Min kæreste Iben,

jeg blev meget ked af, at læse at I har mistet Uffe. Det gør mig så ondt, for han var en dejlig kat med attitude og stor personlighed. Hans ni liv var nok desværre brugt op. Han har haft 9 fantastiske liv hos jer, søde Iben men man er aldrig klar til at sige farvel. Jeg føler virkelig med dig og ved, hvor ondt det gør. Man kommer til at elske sådan et dyr og det går nærmest hen og bliver et familiemedlem på 4 ben.

Jeg synes I hurtigst muligt skal se at få jer mindst 2 nye katte¨. Orker I det ikke eller er tiden ikke til små killinger, så er der altid nogle vidunderlige voksne katte at adoptere på et kattehjem. Tror du ikke at nye legekammerater ville være nok til Emma? Eller tror du måske 3 er bedre?:o)

Jeg mistede 2 duer til duehøgen idag. Ikke at det overhovedet kan sammenlignes på nogen som helst måde. Men jeg blev da ked af det og to duer tåler jo slet ingen sammenligning med den kærlighed og samhørighed man føler med en elsket kat. Så jeg kan kun alt for godt forstå, hvordan du har det lige nu.

Glæder mig til at se billeder af dine nye blogkendis-katte:o)

Og Iben ................brudebuketten er helt helt vidunderlig smuk.

Et stort og varmt knus fra mig

TANTE GRØN sagde ...

PS:

Du får lige et knus mere.......

<3 <3 <3 <3

og en hel masse kærlige tanker

<3 <3 <3 <3 <3

CuginaK sagde ...

Åh nej, Iben, det gør mig uendelig ondt for dig. Sender dig et kæmpe kram.... Håber du har fri i morgen og har lidt tid til at tænke på Uffe og al den gode tid I helt sikkert har haft sammen.

Må have været lidt underligt at binde brudebuket i dag - men du er sluppet ualmindeligt godt fra det. Den er så fin.... Indtil jeg kom til sidste afsnit, tænkte jeg faktisk "Ej, jeg vil giftes igen - i Middelfart altså"

Merete sagde ...

øv bøv....
ja man kommer jo til at holde af dem..
Smukke bukketter ♥

Nette sagde ...

Pyyhh der fik jeg lige en klump i halsen og blev lidt våd i øjenkrogen. Jeg ved hvor ked af det man bliver, når sådan en lille fyr er væk. Vær lidt ekstra god ved dig selv (og Emma) disse dage.

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Åhhh nej, det er jeg så ked af at høre - stakkels Uffe, og stakkes jer - det er svært at forstå at der ikke kommer flere billeder af vore dejlige og helt specielle blog-kat. Og hvorfor skal du ikke lave flere brudebuketter - bliver folk ikke gift i vintermånederne?

Gro sagde ...

Kære Iben det gør mig så ondt at høre om Uffes bort gang :-(
Han var en dejlig kat så fuld af personlighed som også Tante Grøn skriver. Jeg elskede også at se Uffe og Emmas små løjerligheder.
Jeg har selv en dejlig kat og ved hvor meget man kommer til at holde af dem!
Mange tanker og kram
Fro

Iben sagde ...

Tusind tak for Jeres hjertevarme kommentarer, meget glad for det :)

Du har ret Sussi, der kan selvfølgelig komme noget endnu, men der ligge ikke noget i skufferne :)

Ja, de får personlighed, og jeg skulle da ta´mig mange gange i at kigge ud i drivhuset for at se om han lå derude i stolen.

Isabelle sagde ...

This is the most beautiful bride's bouquet I've ever seen ! Congratulations !