lørdag den 24. december 2011

Vinderen er fundet.................. :)


Tak til jer der havde lyst til at deltage :) :) :)


Og Dina var selvfølgelig den rigtige til at udtrække vinderen....


.....og her bliver vinderen trukket........

STORT tillykke til vinderen

Susanne, vil du sende mig din adresse på mailen info@frkiberis.dk

så sender jeg den til dig så hurtigt som muligt :)Glædelig jul

8 kommentarer:

Susanne sagde ...

Hvor er jeg heldig, at jeg vinder din rigtig smukke krans. Mange tak. Jeg sender min mail adresse "med det vuns".

Glædelig jul :-)

Signe sagde ...

Stort tillykke til den heldige Susanne :-)
Og rigtig glædelig jul :-)

Anonym sagde ...

Kære Susanne,

Hjertelig tillykke med den fantastisk smukke Iberis-krans. Sikke en vidunderlig julegave at få:o)Fra nu af må en kat da være dit lykkedyr, ikke?

Kære Iben,

Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet af Dina som lykkens kattegudinde. ENDELIG noget, der "skrasler", som man
må "pille i":o) Jeg er sikker på, at hun har nydt opgaven i stor stil:o)

Dit forrige indlæg fortæller, at du også har en meget dekorations-interesseret kat!!!!:o) Selvom vores den yngste firbenede burde være voksen, er han stadig en rigtig juleterrorist. Han har så travlt så travlt. Han har allerede gentagne gange forsøgt at sabotere juletræet. Når jeg laver deko` er, pakker gaver ind eller arrangerer buketter, sidder han og nedstirrer mig, og jeg kan se han tænker: "OK...den der må jeg lige huske at ondulere, når jeg bliver alene!"

Jeg har fået en smuk og eventyrlig julebuket, som jeg værner om som det pureste guld. Den stilles til overnatnig på et kattesikret sted, bag lås og slå:o)

Nu vil jeg gå ned og dække op til julefrokost. Vi har en rigtig god ven, som er slagter. Han har forkælet os med en delikatesse-julepakke, som vi glæder os vildt til at nyde om lidt.

Vil slutte af med at ønske dig og alle dine kære, inkl. juleterroristen en rigtig dejlig og fredfyldt jul. Håber du har fået rystet gran og glimmer ud af håret og endelig kan hvile de hårdt prøvede blomsterbinderben.

Også en kærlig julehilsen til alle dine læsere.

Juleknus fra GRANTANTE GRØN

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Tillykke til Susanne - hi hi at tænke sig at blive udtrukket af søde Dina - så bliver det vist ikke finere. Glædelig jul til dig og dine og tak for 1000 gode blomster-ideer i løbet af året. Knus

Susan Durup sagde ...

STORT tillykke til Susanne :-) og sikke en dejlig hjælper til at finde den heldige vinder... Super herlige billeder. Og hvor er det rigtigt som der er også er blevet skrevet... ENDELIGT noget som man må pille i HELT lovligt :-)
Rigtig god juledag - og aften.
Mange julehilsner fra Susan

Bettina sagde ...

Stort tillykke til Susanne, med den smukke krans.

Glædelig jul til jer alle.

Julehilsner Bettina

Isabelle sagde ...

Susanne is very lucky ! I enjoyed very much the photos of the draw : Dian is a great star ! Iben, I wish you a wonderful Christmas ! Hugs from Belgium.

Fru Friis sagde ...

Hjertelig tillykke til Susanne.

Hvor er det fint med Dina som lykkens pamjulemis, det gjorde hun bare i fin stil, faktisk burde der ha' været en hel film med seancen!