fredag den 1. april 2011

Primula og meget mere............


Prøv lige og se den lille fine Primula, der er i det øverste billede..

Jamen jamen jamen... er det ikke bare skønt, at vi står over for foråret..  :) :) :)


6 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Jo, de primulaer er skønne - både den lyse og den mørke.... jeg må ud i nærområdet og se, om andre blomsterfeer har fået samme gode ide som dig, da de købte ind :) God weekend

Diana`s sagde ...

hej iben..skønne primula..dejlige farver,lidt sjovere end de almindelige. det ser ud til at bladene er tykke,,nærmest som lewesia..ha en forhåbentlig skøn solskinsdag derovre i Middelfart..;0)Diana

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Øv, jeg fandt ikke nogen primulaer - de er åbenbart ikke kommet til Djævleøen endnu, hi hi (købte en potte med Dorthealiljer, så jeg kom da ikke helt tomhændet hjem) :)

TANTE GRØN sagde ...

Hej min blomsterfe:o)

Skønne skønne aurikler. Jeg elsker den nostalgi, der er over dem. Jeg er ved at få lavet et aurikelteater, som de især brugte i Victoriatidens England. Blot bliver det nok noget andet, der kommer til at stå på hylderne end aurikler, da jeg desværre har svært ved at finde nogle på disse kanter. Men hornvioler, husløg eller andre planter, må også kunne gå an, ikke?


Det er en vidunderlig forårsstemning, du har skabt både indenfor og udenfor, Iben. Det hele er bare så smukt og sjælfuldt arrangeret.

Kæmpeknus og mange hilsner og tanker

Iben sagde ...

Sussi, der findes altså også super mange fine Primulaér :) og den jeg så på din blog er også rigtig sød :)

Hejsa TANTE :)
Øv, hvor er du heldig, jeg har set sådan et Aurikelteater du skriver, i nogle engelske blade, det er bare super lækkert, og nej nemlig, det behøves da ikke kun at blive brugt til Aurikler, jeg ved godt hvor smækkerlækkert du kan få det arrangeret :) :) :)
Kæmpe knus tilbage til dig :)
Iben

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Jeg vil også ha' et teater, jeg har også set billeder, men jeg tænkte slet ikke på at man måske selv kunne eje sådan et..... jeg må tale med overgartneren, hi hi..... og ha' fundet billedet frem igen.