mandag den 11. april 2011

Der skal være en bille......


Vi ser det rigtig meget lige nu, at bla. biller er in.

Så hvorfor ikke også på et påskeæg :) :)4 kommentarer:

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben:o)

Så er det tid til mit allerhyggeligste aftenritual, nemlig at kigge ind hos dig og se, hvad du har begået af skønne ting og sager i dagens løb:o) Og jeg har jo set frem til endnu et æg-indlæg hele dagen:o) Yeeeeha, hvor er de skønne, Iben:o) Jeg tør vædde på, at Lisbeth, Loppe, Sussi, Madammen, Diana og alle I andre også sidder og puster og savler ved synet af disse billeder....mums:o)

Helle for de 3 (tidligere viste) i fadet i venstre billedserie og for det med billen og for det med teksthjertet og for det.... og det.......ok Loppe , du får lov at få det isblå, så du af ren Iberis-eufori vil begynde at hoppe som en Loppe:o)

Iben, du er mageløs:O)

Knus, hilsner og tanker

Diana`s sagde ...

Hej Tante Grøn..ja jeg sidder her med en fast monteret mundsavleopsamler..kønt ser det ikke ud men vi er gudskelov ikke på webcam endnu...:0),:0)

nå hej Iben ,det var lige et side spring, men hun (den skønne Tante Grøn) har jo ret..dine æg er fantastiske og den lille bille er da sød i den størrelse..det fik mig til at tænke på de biller og kranier jeg så på Tage Andersens stand på formland..de var lidt volsomme..fulgte du med i X factor,,Pernille Rosendal havde en af aftenerne en kjole på fyldt med biller,den var nu ret fed....kan du ha en skøn dag..Håber det bliver bedre..her regner og blæser det rimelig pænt.. Knus..diana

Diana`s sagde ...

HOV hov sorry ,ved da ikke lige hvor Tage Andersen kom fra..men det var jo Erik Buch som havde standen fyldt med kranier biller sommerfugle o.a.. :0)

Iben sagde ...

Hej Diana :)

Ja, det så jeg nok, men jeg kan godt se at de overdrev for at fremme forståelsen, men at de var store og af plastik.... det gør jo ikke noget at lave det lidt raffineret selv om det er meget anderledes... syntes mange gange at man ser nogen der prøver at være anderledes, men glemmer lidt at det gerne må være ...hmmm kønt samtidig med...forstår du hvad jeg mener !
Men det kan også være svært at skabe fornyelse inden for hvores fag, for blomsterne er jo mange gange flotte i sig selv..
Jeg mener også at det var Anette Eckmann, der var " hovedansvarlig " for div. biller o.s.v.
Hun er meget dygtig inden for events og boligreportager, jeg syntes at hun især er dygtig inden for mad området, har bla. lige udgivet en kogebog, rigtig god til at tage billeder, der er det jeg syntes at blomsterfaget skulle lære noget af,
prøv og kig forbi hendes hjemmeside :)
Og tusind tak for Jeres kommentarer :) :) :)