søndag den 27. november 2011

Min jul :)
En gammel form, som jeg har fyldt ud med forskellige julesager....Jeg er personlig ret glad for ´Tilda`, her har jeg brugt nogle af motiverne, det gir´dekorationen sådan et lidt femenint... udtryk :)


Jeg vender lige tilbage lidt senere, med billeder af en´pyntet lysestage........


7 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Kære Iben
Hvor er det et smukt og stemningsfuldt vindue, og kransen... smuk og så en lille skål med en fin kat i :D Det er da en dejlig jul.
Jeg er også glad for Tilda og er så heldig at min søster syr mange engle og nisser - uha de skal heldigvis snart frem:)

Hanne i haven sagde ...

Hvor er det bare smukt :-)
Og hvilken fantastisk idé med kransen. Jeg har også kigget på 'Tilda' på det seneste. Jeg syr ellers ikke... men det kan man jo lave om på, hm :-D
Sikke hun hygger sig hende Dina.

TANTE GRØN sagde ...

Søde Iben.....det var dog en FANTASTISK idè med den randform. . Så lækkert, feminint og Ibensk:o) Jeg har selv sådan en gammel randform og kunne virkelig godt tænke mig at prøve at lege Iben, men lige et lille lavpraktisk spørgsmål: Har du hæftet dekomaterialet fast i randformen, for at det ikke skal falde ud? Taler vi limpistol? Den er fuldstændig vidunderlig.

Din juleudsmykning i køkkenet er bare SÅ skøn. Jeg er glad for at vi måtte være med på en kigger. Dina er også et rigtig kønt julepyntsindslag i skålen:o)

Jeg er også vild med Thilda OG Maileg. Jeg er mest til de lidt "skæve" engle og nisse-ekstistenser.

Mon lille Diva kan holde nallerne fra din smukke hængende lysdekoration?

Hav en dejlig dag og giv digselv et kæmpestort og kærligt skulderklap fra mig........for de sidste to indlæg overgår bare ALT:o)

Adventsknus

Staudefeen sagde ...

Smuuuukt :-)Er vild med dine terracotta potter - har du gamle til salg i butikken? Så dem ikke lige i går.

Gamle randforme har jeg også brugt til juledekorationer de sidste par år - specielt med pudemos :-)

Kh. Marlene

Anonym sagde ...

Kære Frk. Iberis. Hvor er det smukt pyntet dit vindue! Og englen er da helt vildt skønt. Er det én man selv kan sy, eller du sælger dem måske? En genial idé med randformen, og hvor er den dog bare flot, ja og ikke mindst den lille skønne kat, der ligger og slanger sig i kurven, smiler. Glæder mig til at se mere af dine helt vidunderlige skønne dekorationer og ting.
Hilsen fra Sydfyn Jeanne

Iben sagde ...

Hejsa TANTEN :) Sagerne i formen er skubbet godt sammen, så det sidder næsten fast af sig selv, så er de små ting limet på til sidst :) og ja, jeg har taget ..højde... for at Dina ikke kan få sine små poter i nærheden af julesagerne :)

Hej Marlene, nej..desvære har jeg ikke flere af de krukker i forretningen, men næste gang jeg skal på grøntorvet i København, så tar jeg nogen med hjem :) dem bliver man aldrig trætte af :)

Hej Jeanne, englen er en´ der blev syet til mig for et par år siden...jeg har ikke den fornødne tålmodighed til at sy :) Panduro har ´Tilda´ og der er små samlesæt med bla. engle og nisser, som man selv kan sy.

Staudefeen sagde ...

Ok, det lyder godt - sig gerne til, når du får dem hjem igen :-)

Kh. Marlene