fredag den 8. juli 2011

Når Emma vil....opnå noget....


Så sidder hun(d) sådan her..

og ved I hvad ?

Det virker :) :) :)

8 kommentarer:

Signe sagde ...

Der er da ikke noget at sige til, at det virker :-)
Hvor ser hun bare sød ud.

Lone sagde ...

Hej Iben.
Emma er da heller ikke til at stå for ... Jeg var så bange for at hun blev trampet ned da Tour-de-blog-tøserne væltede ind i din fine biks :-)
Ha' en skøn weekend.
Kh Lone

Fru Friis sagde ...

- og man skulle da være et skarn hvis ikke man faldt for de øjne... ;o)

Høneballehaven sagde ...

Ja forstå det, hvem der kan, jeg kan godt :-) Den er dejlig, jeg har selv to søde hunde og kan absolut ikke undvære at have en hund.
God weekend

Lisbeth sagde ...

Jamen hvem kan da også stå for det blik? Hun er da kær! Jeg hat lige haft to par øjne med næsten samme udtryk på mig - de ænser ikke at regnen øser ned så jeg må vidst, have regnhat og gummistøvler frem;))

TANTE GRØN sagde ...

Kæreste Iben,

hvis Emmas søde søde øjne kunne tale, tror jeg de ville sige: "Jamen mor, kan du slet ikke se, hvor sød jer er? Jeg trænger virkelig til en godbid og en omgang nulre-nusse-massage på maven og ryggen og så bagefter liiiige en godbid mere. Jeg har haft en hård dag og jeg er bare SÅ sød og fortjener det mere end nogen anden:o) Og jeg er slet slet ikke ude på at give dig dårlig samvittighed eller noget":o)

De der øjne kan få selv det koldeste hjerte til at smelte som is i solen:o) Nøøøøøøøøøøøøjr, hvor er hun bare en nuttegris. Min Emma og andre teengagerpiger kan også lave hundeøjne, når de vil opnå noget, skulle jeg hilse og sige!:o)Men det virker knapt så overbevisende som de øjne Emma kan præstere:o)

Hav en hundeskøn weekend og nyd din lille hyggefis og charmetrold i fulde drag:o)

Knus og masser af hundekiks fra en Emmafan

TANTE GRØN sagde ...

PS: Mon ikke Emma får tilsendt en masse hundekiks og andre godbidder med posten i de kommende dage?:o) Hendes bedende hundeøjne er jo næsten hypnotiserende:O)

Hanne i haven sagde ...

Ja, de skønne hundeøjne er da bare ikke til at stå for :-)
Vi kunne lave en omvendt give-away med hundekiks til Emma.