søndag den 3. juli 2011

Dejlige gæster i Frk. Iberis


Jeg havde fornøjelsen at ha´besøg af nogle søde bloggere idag, de havde været rundt i 2 dage og se skønne haver :)

Bagefter var vi ved Staudefeen, hvor jeg købte nogle stauder til et nyt bed som er i støbeskeen, i morgen viser jeg hvad jeg er blevet inspireret af !

Hvad bliver du inspireret af, når du sætter et bed sammen, hvis du vil dele det med vi andre ?  :)
10 kommentarer:

Fru Friis sagde ...

Suuuk.... hvad bliver jeg inspireret af...!!??

Af en helt forrygende søndag i selskab med skønne havequinder på besøg de skønneste steder!! Bla din dejlige butik og have, og jeg ELSKER det Frø-fuglebad jeg fik med hjem og jeg har ikke fortalt min mand endnu at vi skal have en sø.... he-he... tusind tak for idag, jeg kigger forbi igen :o)))

Tante Tulle/ Anette sagde ...

Det var bare så hyggeligt at se dig og din butik "live". Jeg har fået så mange idéer med hjem, og tanker om, hvordan det skal se ud hos mig.
Til bedene lader jeg mig inspirere meget af buketter,for hvis former og farver matcher i en buket, vil det nok også gøre det i bedet. Og så tilsætter jeg lidt vildskab med selvsåede planter. Og en tur som igår inspirerer jo bare endnu mere.. ;-)
Tak for igår!

TANTE GRØN sagde ...

Søde Iben,

ja det var bestemt en flok fuldstændig fantastiske kvinder, vi har så heldige at få besøg af igår, ikke? Deres enthusiasme og passion var helt vidunderlig og jeg kan slet ikke få armene ned ovenpå mødet med alle de dejlige blomster-piger:o)

Hvor ser det forrygende ud hos dig. Er spændt på at høre, hvor du henter din inspiration til blomstersammensætninger i haven fra:o)

For mit eget vedkommende kommer inspirationen fra mange forskellige kanter. Når jeg skal sammensætte et bed, forestiller jeg mig, at det er en stor vase, hvor alt skal klæde hinanden og så "garnerer" jeg med noget vildt, skødesløst tilfældigt udseende et- og toårigt. Inspirationen kommer fra noget jeg ser på en køretur, en bog, en vejgrøft etc etc. Pludselig slår inspirationslynet ned fra den mest uventede kant, og så er der ikke ret langt fra tanke til handling:o) Jeg sammensætter også havens bede udfra de stemninger jeg gerne vil ha` frem. En have uden stemning er som mad uden krydderi. Jeg lader mig i høj grad forføre af stemninger og så tager det ene meget nemt det andet.

Vidunderlige brudebuketter, du har kreeret Iben. Især den med lathyrus. Den er ubeskrivelig. Du ER og BLIVER min BLOMSTERGUDINDE:o)

Mandagsknus

Iben, har du set den dobbelte blå campanula Staudefeen har vist frem på bloggen idag? Suk, jeg er forelsket IGEN! Denne gang rigtig rigtig meget forelsket. Måske du fik købt den med hjem igår?

Staudefeen sagde ...

Kære Iben,

Tak for i går :-) Glæder mig til, vi ses igen.

Som altid smukke billeder du viser her.

Som du kunne se hos mig, er mine bede godt blandet. Det skyldes ganske enkelt, at jeg får og køber så mange nye planter, der skal afprøves. Har dog lavet nogle nye bede, hvor der er plantet større grupper af de samme planter. Jeg kan godt lide det vilde plantet med de mere traditionelle stauder, og så elsker jeg hække, der holder det hele ind. I denne uge får jeg leveret 1000 buksbom planter, og så skal der plantes hække (og mit viktorianske bed, som jeg fortalte om i går ;-) ).

Kh. Marlene

Lone sagde ...

Kære Iben.
Ja mange gange tak for sidst. Det var skønt endelig at møde dig og se dit lille blomstrende paradis (uhhhh hvem der bare havde sådan en butik).
Jeg tænker ikke lige så klart i dag på grund af over-inspirations-glad-mæt-taknemmeligheds-træt-i-hovedet-hed, og derfor kan jeg ikke lige huske hvordan mine bede bliver til, det sker vist bare.

Ha' en smuk mandag.
Kh Lone

staudecafeen sagde ...

Det lyder hyggeligt med jeres havebesøg. Inspiration hos mig kommer vist når jeg har læste havebøger/blade og ser hvordan andre anlægger haven. Men det meste tegner jeg selv. Jeg går meget op i at farverne harmonere, og er i gang med et nyt staudebed på ca. 7x2 meter, her skal farveren være i rosa, lilla, vinrød og lidt pink, og i midten skal der være et spejlbassin:) Glæder mig til manden har gravet så jeg kan få fyldt stauder i:) Anne Gine

Iben sagde ...

Hejsa Fru Friis :)

Super hyggeligt at møde dig :) Hr. Iberis har gravet "søen " ud med håndkraft....så stik bare en skovl i hånden på manden :) :) :) Kig endelig ind igen, det ville være mægtigt :)

Hej Anette, hyggeligt med lidt blomstersnak :)

og jeg glæder mig til at se mere til dit projekt :) og selv tak.

Søde TANTE :)
De var ganske fantastiske, men jeg tror mere at det var dem der ikke kunne få armene ned efter at ha´set din have :) :) Ganske umuligt at komme på programmet efter sådan en oplevelse hos dig :) :) :)
Og du har fuldstændig ret i at stemninger i haven er et must, ellers kan det blive intetsigende... sjælen skal være der :)'
Den Campanula var bedårende :) :)

Marlene din stil er bare for lækker :) Er du ikke bare sød en dag og ligge et billede ind på din blog med et billede af din hæk af Storkenæb en dag, som vi snakkede om, VILDT bedårende :) :) :) Hold da op en omgang buksbom, det bliver flot :) Glæder mig også :)

Hold da op Lone..jeg kan godt forstå at det hele kører lidt rundt idag, så mange indtryk, og at du har stået for turen, og holde skak på ..hønsene :) smadder hyggeligt at møde dig :)

Uhhh Anne Gine, hvor er du heldig med sådan et spejlbasin, kigger ind for at følge med :)

Staudefeen sagde ...

Kære Iben,

Tak ;-) Jo, det vil jeg da - altså den nede bagved, hvor der også er pæoner? Ja, det var vist dem, vi snakkede om.

Iben sagde ...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) klapper i mine tørre blomsterhænder :) :) :)

Lisbeth sagde ...

Kære søde Iben, tusind tak for i søndags hvor var det skønt at besøge dig og din butik. Det er nok en erhvervsskade fra gamle dage at jeg ofte er bliver inspireret af en skøn plante - løvet, blomsten, frøstanden, bærret. Jeg bliver særlig inspireret af at se på alt det smukke som kreative sjæle som f.eks. du og Tante Grøn finder på, læse bøger, blogs og magasiner (og for at det ikke skal være løgn sidder jeg også og pløjer boligannoncer igennem og inspireres eller græmmes).