søndag den 5. juni 2011

Hjemme i haven..............


og Emma vil SÅ gerne hjælpe :)


Og så er der en´der skal ha´opmærksomhed :)


...bliver ved ....


..............og bliver ved :) :) :)


Så var jeg også lige et smut forbi Geografisk have idag, købte bla. nogle fine sager ved Staudefeen ( kommer billeder senere, når det springer ud ) og som I kan se på billedet nedenunder købte jeg også de fineste guldsmede i kobber der flyder i vandet, de var fra Havegalleriet.


9 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Jeg vil OSSE ha' guldsmede!!! Der ser dejligt ud i din have - og gruble, gruble - hvad mon du købte, glæder mig til at se det. Jeg har også været på plantemarked, 4 hostaer og en plante (kan ikke huske hvad den hed) Ha' en god uge!

Loppe sagde ...

Enig med dig Sussi - du MÅ simpelthen eje nogle guldsmede ... De er lige dig !!

Og Iben .... Hun(d) er da en rigtig dejlig lille én den Emma-spilop...

Knuuus
Loppe

Madam Bæk sagde ...

Ak ja de kære hunde. De vil så gerne hjælpe til i haven særlig med gravearbejdet. Jeg har opgivet, at grave og plante når min lille Danny Boy er vågen. Ellers ligger der flere planter over jorden end der er i jorden ;-)

Ha' en dejlig dag.

Tante Tulle/ Anette sagde ...

Flotte guldsmede - jeg faldt også for dem, men købte nu ikke nogle, for jeg kunne ikke lige se en plads til dem. Vi burde næsten have aftalt et "blogger-træf" i Kolding, vi har da været nogle stykker afsted! Og så elsker jeg bare dit sidste billede fra haven - der ser smukt og romantisk ud.

Anonym sagde ...

hej iben ...fine billeder og sikke en glad vuffi ..minder meget om min egen insisterende schæferhund, når hun bare skal ha noget opmærksomhed...flotte guldsmede..jeg har dog ikke vand i haven ,men et zinkkar kan vel gøre det..smil håber beskeden når igennem,,jeg har kanon problemer med at nå ud til jer alle,derfor sender jeg anonymt..men kram fra diana.

Anonym sagde ...

Hej Iben
Sikke en skøn have du har og en glad og energisk lille hund, smiler. Jeg var også i Geografisk Have og købte de helt vildt flotte guldsmede i kobber. Det kunne da have været sjovt om vi, min søster og jeg, havde stødt på dig. Det er søstrene hvor den ene kommer fra Svendborg, den anden fra Taulov og jeg kommer jo af og til rejsende for at handle i din skønne butik.
For øvrigt baljen du har dine guldsmede flydende i, hvor har du købt den? Har selv et lille zink vaskefad, men det er desværre ikke dybt nok.
Hav en god dag.
Hilsen fra Sydfyn Jeanne

Iben sagde ...

Hejsa Jeanne :)

Det er et zinkkar jeg for mange år siden har købt til mig selv. Det er lige med at være heldig og " falde over det :) "

Forøvrigt, hvis du stadig er interesseret så fandt jeg en lille rest af det tapet du spurgte på, men det kan jo sagtens være at du ikke har brug for det mere.

Og ja, du ville da være hyggeligt hvis jeg var rendt ind i Jer :) :) :)

Go´aften

Iben

Anonym sagde ...

God aften Iben
Jo, jeg er stadigvæk interesseret i det tapet, så det må du gerne reservere til mig. Har en del jeg skal til i denne her måned, bl.a. skal jeg og min husbond på besøg i selveste Claus Dalbys have i Århus. Glæder mig helt vildt, for han holder jo normalt ikke åben have. Hvis jeg ikke når op til dig i denne her måned, må jeg jo sende min søster, smiler, men ellers kan det blive i næste måned, for jeg vil jo meget gerne besøge din helt vidunderlige butik.
Venlig hilsen Jeanne

Iben sagde ...

Hej igen Jeanne :)

Det kan du glæde dig til ( men det siger næsten sig selv :) jeg var der for et par år siden, men der er jo sket rigtig meget siden.

Jeg ligger bare tapetén til side, det ville da være mest hyggeligt hvis du kom selv....men din søster er altså også velkommen :) :) :)

Vh

Iben