lørdag den 18. december 2010

I fuld sving.....

Ja, det er vi :) værtindegaver og meget mere.
I morgen viser jeg hvordan jeg har pakket et par gaver ind, jeg elsker når det er hyggeligt pakket ind :)

9 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Gavepakkeri.... det kan kun blive godt, jeg venter spændt :-)

Lisbeth Abildskov sagde ...

Hej Iben, I er godt nok produktive, og søde ting som altid:-) Hvad har du indeni de små pakker, er det oasis?, de er bare rigtig fine. Håber I får en travl uge og at I får solgt alle de fine dekorationer. Mange hilsner fra Lisbeth

Iben Riis sagde ...

Hej Lisbeth, Jep, det er oasis indeni, dejligt nemt at arbejde med, det har også sin charme, at de ikke alle ligner hinanden i str. :)

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben!

Bedårende! Bedårende! Bedårende! Ikke mindst de små rosendekorationer. Der er vist rigtig mange værtinder i Middelfart og omegn, der bliver himmelhenrykte over, at få foræret sådan en smuk sag af deres gæster her i juletiden. Heldige heldige kartofler, er de!:o)JEG VIL BO I MIDDELFART!!!!:o)

Varme sneknus

TANTE GRØN sagde ...

PS: Glæder mig vildt til at se dine gaveindpakninger imorgen. Det kan kun blive GODT.

Flere sneknus....

Lisbeth sagde ...

Rigtig dejligt - roser på den måde sådan enkelt vis er min hofdekoration de kommer virkelig til sin ret. jeg har netop købt 2 af de mørke fløjls agtige roser idag. Dine ser fantastiske ud med pakker og andet godt i bunden:0) forsat god arbejdslyst det er dejligt at mærke din glæde ved det du arbejder med:)

Diana`s sagde ...

hej iben... super søde dekorationer, jeg så dit sidste indlæg, og uha hvor er det altser sødt når du bruger div underskåle.,jeg bliver altid så dejlig inspireret når jeg ser dine billeder. ..ha en god arbejds søndag.hej fra Diana.

Diana`s sagde ...

hej igen iben,jeg kommer pludselig til at se at du ikke har mindre end 10 flotte billeder denne gang , jeg kan kun ligge 3 stk ind af gangen, hvordan bærer du dig ad med det?? hmmm, hej fra diana.

Iben Riis sagde ...

Hej Diana, det skal siges at jeg BESTEMT IKKE ER EN COMPUTERNØRD, alt hvad jeg gør, prøver jeg mig frem med, og det skal være usagt om jeg gør det helt korrekt.... men indtil videre fungerer det :) :)
Men jeg kan ligge 4 billeder ind ad gangen, og når det så er gjordt klikker jeg igen på det ikon for at ligge flere billeder ind.dvs ligger bare flere og flere til...det tar´bare en krig ha ha ha, men så kan jeg lave noget andet i mellemtiden :)