fredag den 2. november 2012

God weekend :)


Her bliver det en travl en af slagsen :) Forretningen skal yderligere gøres klar til at blive pyntet til jul ( Søndag d. 11 Nov )
og der skal laves finurlige dekorationer med bla. ..kopper ....

5 kommentarer:

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Åh jeg håber at der kommer mange billeder fra din "juleudstilling" - jeg kommer desværre ikke selv "forbi". Sikker på at det bliver helt: "åhhhhhh". Knus

TANTE GRØN sagde ...

Åååååååååååååååååååååååååh, det ligner noget med noget englevinger og noget ....suk:o) Jeg elsker dit juleunivers, Iben.

Stort knus fra din støreste fan

Lisbeth sagde ...

Hvor er det fine kort du har lavet og jeg synger med i koret ovenover - åååååh, jeg er sikker på at det bliver en fantastisk julebutik;o)
Knus

Staudefeen sagde ...

Jeg skal vist snart forbi din butik, kære Iben :-) Og - i nat drømte jeg faktisk om dig og din butik - ha, ha. Så det er vist et hint til, at jeg skal besøge dig :-) OG - så må jeg altså lige fortælle dig følgende; i lørdags, da vi skulle "hjem" til Djursland, skulle vi lige have en buket blomster med til min svigermor, og vi holdt - som næsten altid - ind til blomsterhandleren på Båring Bakke. Ved ikke, hvorfor jeg bliver ved med at købe dér, for de har ikke noget særligt kønt at tilbyde, men den ligger på vejen, så det er sikkert derfor. Og du godeste - jeg blev nærmest i dårligt humør, for de er simpelthen blottet for smag, og så er det megadyrt (sat op mod kvaliteten). Jeg kunne simpelthen ikke finde noget pænt, men fandt en lille krukke med grønt. Da vi så kom ud fra butikken, kunne jeg slå mig selv i hovedet, for da kom jeg netop i tanke om din butik!!! At jeg kunne glemme den! Vi kører jo alligevel ofte på motorvejen i Middelfart. Nå lang historie... men nu glemmer jeg dig ikke, og for eftertiden køber vi buketter m.v. hos dig, når vi skal nordpå ;-))

Kh. Marlene

Iben sagde ...

ÅÅhhh Sussi, det kunne ellers være hyggeligt :)

Vi ses TANTE :)

Tak kære Lisbeth :)

Marlene, du kommer bare :) du er meget velkommen :) :)