mandag den 12. november 2012

Mere jul

6 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Det er så smukt og hyggeligt, Iben og jeg er vild med den lille Hannefugl:o)

Birgitte og Kaffekoppen sagde ...

Det ser bare så hyggeligt ud :-)
Kram Birgitte

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben,

jeg er så glad for, at det iår lykkedes os, at være med til din juleåbning. Det var en magisk oplevelse at træde ind i dit forunderlige juleunivers, hvor man måtte knibe sigselv i armen op til flere gange for at være helt sikker på, at det hele ikke bare var en eventyrlig drøm.

Jeg kan varmt anbefale ALLE der læser med her, at besøge Frk Iberis` julestue. Den oplevelse må man simpelthen ikke snyde sigselv for. Det er som at træde direkte ind i et eventyr.

Iben, som det beskedne menneske du er, kalder du digselv for blomsterbinder, men du er KUNSTNER. Og din juleåbning er en FERNISERING.

Hvor er det herligt at få lov at se flere af dine kreationer her på bloggen. Vi der følger dig, er virkelig priviligerede over at få serveret så megen skønhed.

Knus og kærlige tanker

Landbohaven sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud.
Ha´ en god aften.

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Smuuukkt, hi hi og så så man lige fru Sussi suse henad vejen, kigge sig stjålent omkring - og haps, snuppe nogen frøstande fra en fremmed mands Clematis, ind under trench coaten med dem - og hjemad så hurtigt hjulbenene kan bære. De skal da pynte i toppen på et par grankogler. Tak igen fordi du er så sød til at dele dine ideer. Knus

Iben sagde ...

Tak Lisbeth og Birgitte

Kære TANTE .. du er alt for rar :)
Det var super hyggeligt at se Jer, at I tog Jer tid til at kigge ind, selvom at I havde været ude på sådan en lang tur :)

:) :) Sussi, jeg kan lige se det for mig :) :) ... men hvad gør man ikke for en go´ sag :) :) :)