fredag den 23. november 2012

Bag glas :)


Sidste år fik jeg disse fine stjerner af en anden blomsterpige, og de er blevet spærret inde pga. af en lille kat med meget nysgerige klør og en ´Partner in crime´ i Emmahunden :) :) :)
De 2 kan udrette ´store´ ting sammen .....konfetti m.m. :) :) :)

5 kommentarer:

Susan Durup sagde ...

Konfetti er ellers en skøøøøn beskæftigelse for sådan ét par friske venner... Men jeg kan godt forstå du har gemt den smukke stjerne væk - den er da også bare helt fantastisk flot. Kan ikke selv lave den slags... men dém der virkelig kan, det er da bare dejligt.
Mange hilsner fra Susan

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben.

Tænk, sidste år fik jeg en stor pose af disse dobbelt dobbelt dobbelte stjerner foræret af en sød haveveninde. Bl. a i skønne brune, rustnuancer. MEN....jeg kan heller ikke have de smukke stjerner i fred for vores yngste kat Findus. Han er simpelthen den værste lille juleterrorist og han saboterer i det hele taget alt, hvad jeg laver af dekorationer og blomsterbuketter indendøre. Det er ligegodt kattens man ikke kan ha` sine sager i fred:o)

Den smukkeste stjerne jeg nogensinde har set, var den jeg så i din butik til juleåbningen. Den der var lavet af zink-kræmmerhuse. Sælger du dem, eller var det en del af din juleudsmykningen i butikken? Den var så imponerende flot.

Håber ikke du har mere juletravlt end at det er til at holde til.

Weekendknus fra en gammmel tante, der har været ude at pynte lidt op i den golde have i dag.

sussi alfidalfi sussinghurst sagde ...

Flot og enkelt i "buret" - det er i det hele taget en kunst (som jeg ikke rigtig mestrer) at kunne gøre det så enkelt. 12 ud af 10 point til dig på denne mørke dag.

Iben sagde ...

:) Susan, det er virkelig skønt tidsfordriv :)

Kære TANTE, ja, og Dina ser altdid ud som ..´ja, det var altså ikke min ide `!! :)
Stjernen du så, er til salg :)

Sussi, du er super dygtig til opstillinger :)

Landbohaven sagde ...

Smukke stjerner..
Tak for kigget.
Ha´ en god aften.