fredag den 6. januar 2012

Frost og dekorationsbilleder..............


Der var is på vandet i baljen her til morgen, den fik en lille håndfuld Hyacintblomster strøjet hen over sig..

Tog igen et par billeder her til aften af Hyacinterne i baljen.7 kommentarer:

Tante Tulle/ Anette sagde ...

Søde Iben, altså før jeg stødte på dig og din blog, var tørrede blomster nærmest et bandeord og en hade-ting. Du formår at lave det til det yndigste og sødeste, og skaber en længsel efter at fylde huset med sirlige kranse og søde dekorationer - af tørrede blomster!! Jeg er dybt fascineret. Og Iberis-fan!
( også skønne fotos af hyacinter på glatis )
Knus

My Shabby Streamside Studio sagde ...

So beautiful!

liljer og konvaller sagde ...

Hej Iben!
Det er først for nylig at jeg har fundet din blog, - men hvor er jeg glad for at jeg fandt den! Du er bare rigtig dyktig til det der med blomster og dekorationer! Det er dejlig inspirerende at se på dine kreationer. Og jeg er helt enig med Anette ovenfor i forhold til de tørrede blomster. Jeg plejer ellers ikke at være særlig begejstret for tørrede blomster, men hos dig ser det bare rigtig godt ud!

Er det for øvrig HVID spansk mos, som du bruger i dekorationerne i dette indlæg? Det gir det en fin lethed, som jeg godt kunne tænke mig at kopiere. (Har set spansk mos i forskellige farver før, men ikke i hvidt.)

Ha en fortsat go' weekend!Knus fra Ina

Iben sagde ...

Tusind tak Anette :)

Hejsa Ina og tak skal du ha´:)

Jeg har bla. brugt det grå Tillancia mos og det creme farvet mos, er mere stift i det og det der står på indpakningen er bare ´curly mos´ !

Go´week end

Gro sagde ...

Åhhh Iben hvor er det bare smukt! både dine små hyacint blomster med også den krans og hjerte du har lavet. Ummm det er som den allerbedste chokoladekage :-D
Rigtig god søndag
Gro

Landbohaven sagde ...

Smuk.
Tak for kigget.

Lisbeth sagde ...

Kære Iben det er simpelthen så skønne forårsagtige kranse og hjerter - fortryllende:)