søndag den 31. august 2014

My Vintage Home i Fredericia....

Husk at du kan klikke på billederne for at få dem størrer.
 
 
... det er simpelthen et af de steder hvor jeg bliver nødtil lige at stå stille, og så bare ... stå... :) det vil sige, at det bliver man nødtil for at kapere al den skønhed. Virkelig bare lade sig føre med og
drømme væk. 
 

 
 
Det er et super lækkert showroom som de har og en fantastisk evne til at sætte det op, på en charmerende og "let" måde.
Prøv lige og se de fliser som de har på gulvet .. lækkert :)
..og billedet med damen og den store hat, er altså også vildt flot.
 

 
 
Det var bestemt ikke nemt at komme til at tage billeder i går for mennesker, jeg skulle virkelig være hurtig til at tage billeder uden at jeg fik folks næser op i linsen :) der var en dejlig stemning og folk gik rigtig og hyggede sig ....
 

 
 
Er du i nærheden af Fredericia i dag og du tænker at du skal ud og luftes :), så vil jeg varmt anbefale at kigge forbi H.C & co
I forbindelse med deres arrangement ´Franske markedsdage´ så har de også åbent i dag 11.00 - 17.00
 
My Vintage Home
Krogsagervej 50, Erritsø
7000 Fredericia
 
eller kig forbi deres hjemmeside hvor de også har webshop
 
 
 

 
Der er også mulighed for at hygge sig med en kop kaffe og en kage..
Der kunne vi i går ikke stå for denne lækre lille æblekage som Ville Kulla solgte i sin fine bod.
 
 

 
 
I min tid med forretning fik jeg aldrig rigtig tid til at komme ud og opleve de skønne håndværkere og forretninger der er ...
Og for at være helt ærlig, så har jeg i MANGE år savnet at se disse mindre virksomheder, der dybt passioneret for deres arbejde/ hobby, at de ikke bliver fremhævet mere i magasiner og lign.
For at tage som eksempel, har de England bladet ´Country living´ , der syntes jeg at de er fantastisk dygtige til at vise og fremhæve de små nicher, i mange magasiner i dag, viser de kun de størrer producenters varer... og helt ærlig  -        jeg  ...  keder mig.
 
Rigtig god søndag derude :)

7 kommentarer:

Tina Pedersen sagde ...

Skøn butik, der kunne jeg godt tænke mig at komme forbi hvis bare jeg ikke boede i den anden ende af landet. Skønt at være med på en kigger ;-)

Iben sagde ...

Tina, du må endelig tage en tur til det Fynske( Fredericia) :) jeg sender dig gerne en lang liste med ´must go to see´steder :)
Knus og tak for din hilsen og rigtig god Søndag :)

Gro sagde ...

Det ser rigtig skønt ud! Så hvor er det godt de har en hjemme side når nu jeg bor helt over ved kbh.
Rigtig god søndag :-D
K.Gro

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Du har ret, der er så mange fine steder, som man bare aldrig har hørt om, så det er mægtig godt med de tip man får af andre bloggere. ....men købte du noget Iben?

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Du har ret, der er så mange fine steder, som man bare aldrig har hørt om, så det er mægtig godt med de tip man får af andre bloggere. ....men købte du noget Iben?

Linda Irving sagde ...

Hvilket skønt sted, det skulle jeg da bare have vidst i da vi jo kørte gennem Fredericia i går..nå men det må blive en anden gang. Jeg elsker også alle de mindre steder der har deres helt egen charme. Lad os bare få nogle flere af dem på bloggene :-)
Kh Linda

Hyacinth Bucket sagde ...

Dejlige billeder fra min yndlings butik..<3

Hej fra Lisbeth