mandag den 30. august 2010

Lige om hjørnet...

... den kære jul, som sagt så er vi så småt igang i værkstedet med at forberede os på julen, så tænkte jeg, at jeg lige ville vise lidt fra sidste år :)
Sidste år havde vi bla. et rosa tema, det kan vi nok heller ikke undvære i år.
God dag derude :)

3 kommentarer:

johnjustesen sagde ...

Hvor er det smukt, Iben:o)Jeg er en værre julegris, og jeg pýnter hus og have op i stor stil. Jeg glæder mig meget til, at kunne følge dine juleideer, farvetemaer og dekorationer her på din dejlige blog. Jeg vil helt sikkert blive inspireret:o) Dejligt at have noget at se frem til i den mørke tid, som er lidt af en prøvelse for mig hvert år. Men julen kaster jo lys, magi, hygge og varme af sig, så man helt glemmer mørket for en stund.

Tusind tak for tilbudet om kaffe, når vi kommer til Fyn:o) Tager dig på ordet en skønne dag:o) Kender en gæv gut i Odense og en ligeså gæv gut i Bogense, som vi snart kunne have lyst til at besøge. Og så er MIDDELFART et must:o)
Må hellere tage hagesmæk på, for jeg kommer til at savle índe i din butik....og det grisseri kan vi jo ikke ha`:o)

Gad vide, hvilke farvetrends julen 2010 vil byde på?

Det er en glæde at følge din blog. De, der ikke gør det, går glip af en masse:o)

Kaffetørstige hilsner,
TANTE GRØN

johnjustesen sagde ...

PS. Jeg kender en planteskole, hvor de har "Amethyst"- snebær, Iben - så hvis ikke det lykkes for dig at få fat i den -for en blomsterdekoratør- helt uundværlige skønhed, kan jeg hjælpe dig:o)

De bedste hilsner,
TANTE GRØN

Iben Riis sagde ...

Tusind tak TANTE GRØN:)
Julens farver viser jeg lidt af, om et par dage, jeg syntes at det bliver en´rigtig spændende jul. Vi har altid mere eller mindre 3 farvetemaér.
Og det kan godt være at jeg må ty til din hjælp ang. sne´bæren, det vender jeg lige tilbage til :)for den kan jeg da ikke leve uden :)
Igen tak.
Iben.