onsdag den 4. november 2015

Blomsterstyling ved Margit Bruun fra Bruuns Have


I lørdags havde jeg en skøn dag i selskab med 8 dejlige kvinder, som jeg lagde makeup på, blomster stylede og fotograferede.

Det var ved Margit Bruun ( Bruuns Have ) ved Skive.
Et skønt skønt sted med mange smukke dekorationer fra Margit´s hånd og ikke mindst hendes malerier der skal opleves.
Margit holder åben jule have d. 14 - 15 Nov
entre 50 kr og der er gratis Gløgg og æbleskiver.
Tak for en dejlig dag Margit :)

7 kommentarer:

Fru Friis sagde ...

Det så ud til at have været en fantastisk dag med masser af hyggestemning. Og som du dog havde gjort en flot smukke kvinder endnu smukkere! :o)

Iben sagde ...

Tusind tak Fru Friis :) Margit har simpelthen nogle dejlige omgivelser, så det var nemt at komme i hyggestemning ;) ;)

Bruuns Have sagde ...

Kære Iben jeg tror at jeg bedst kan lide billede nr 3 ;-). Tusind tak for en umådelig skøn dag og med de dejlige billeder du har tryllet frem med dit stjernestøv og tryllestok :-), mange knus herfra en, der ikke har fået tryllestøvet ud af øjnene endnu, Margit

Unknown sagde ...

Hvor ser Margit bare skøn ud med blomsterne, men hun er jo også utrolig smuk kvinder. Flot kreation du har lavet. Kh Tina

Iben sagde ...

Margit du/ I har bare en super dejlig hund, sjovt hvordan den stillede sig op ligesom vores Emma ... den er altså og lækker lækker :)

Tak Tina ;)

Ulla sagde ...

Sikke nogle dejlige damer du viser disse dage, og tak for tip om åben have :)

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben og Margit.

Hvor ser fru Bruun lækker og forførende ud. Hvem skulle nu have troet, at der var en femme fatale gemt i den gæve jydekvinde? Men at det rent faktisk er tilfældet, ses jo med al tydelighed på disse smukke fotos.

Tusind trillioner tak for en skøn skøn dag i selvforkælelsens tegn. Tusind tak for hyggeligt samvær til hele flokken. Hvor var det dog en pragtfuld dag. Den kan jeg leve længe på.

Og jeg synes, som Iben, at det er en vidunderlig fotogen hund, du har Margit. Dygtig til at posere, og med det helt rette glimt i øjet. Fed doggieattude:o)

Kæmpeknus til jer alle tre.....og lidt mavenusseri til den firbenede topmodel