lørdag den 7. november 2015

Anette fra ´Fru Pedersens have´


Smukke Anette fra ´Fru Pedersens have´ ved Vemb, er lige nu i fuld gang med at gøre klar til hendes julehave åbning, som starter fra Lørdag d. 14. November til Søndag d. 13. December .
Alle dage fra kl. 13.00 til kl. 17.00
Se mere her:

Det var en dag, hvor der flittigt blev taget billeder ;) ;) ;)
6 kommentarer:

Bruuns Have sagde ...

Ja jeg syntes jo vi havde en skøn dag og siger det gladeligt igen og igen, her med den skønne fe prinsesse, så smilende som altid, blød, mild og utrolig rar. Anette med udslået hår, som netop giver det feagtige udtryk og stemning. Og vi blev så smukke alle sammen, med eller uden rynker, bare det at give sig selv lov, uden at tænke på om det er for meget, HVAD DET IKKE VAR, tænk hvis vi fik lov til det engang imellem, det er lige så mediativt og afstressende som haven er for de fleste. Her findes også Ibens meditative kreative og kunstneriske rum,.........åh hvor det skønt at blive "gammel", at turde, at gøre noget KUN for sin egen skyld......hmmmmmm :-), kh Margit

Unknown sagde ...

Anette ser dejlig udligner en fra en Skærsommernatsdrøm. Man sidder helt og ønsker at man bor i nærheden af hvor det foregår, tænk at blive pyntet så smukt med blomster. Flot kreeret Iben. Kh Tina

Sussi / Sussinghurst sagde ...

ai, smuuk.
psssst iben..... hvordan ser der ud på dit runde bord i øjeblikket?

Iben sagde ...

Du skriver det så smukt Margit ;) Jeg tænker også at det ligeså meget er det, at vi skal ha´lov til at have det sjovt ;) ;)

Tusind tak Tina ... det kunne nu også være hyggeligt at style dig :) ;)

Ppssssst Sussi ;)Det får du at se Onsdag :) :) :)

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Kære Iben.
Tak for en helt fantastik dejlig oplevelse. Jeg nød det i fulde drag, tænk at det er mig på billederne :-)
Tak for linket til min julehave.
Kærlig hilsen Anette

TANTE GRØN sagde ...

Sødmefuld og romantisk. Anettes stil og sjæl er lige ramt på kornet. Der er ikke noget fruet over fru P her. Næh, hun har forvandlet sig til en ung køn æterisk blomsterfe, med drømmende øjne og ungpigehår. Smukt.