lørdag den 18. april 2015

Smuksakken Marianne ;)

 
Jeg havde den store fornøjelse at fotografere 2 smukke kvinder i dag..
 
Disse billeder er af Marianne, der ligeledes er blomsterdekoratør og i morgen kommer der billeder at skønne Britta.

 
... selvfølgelig skal en blomsterpige ha´sig et hvil i en trillebør ;) ;) ;)

 
Tak for en dejlig dag Marianne :)

5 kommentarer:

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben.

Sikke nogle fantastisk dejlige billeder. Hvor er hun smuk og feminin. Din styling passer perfekt til Marianne. Jeg elsker at se virkelige kvinder fra det virkelige liv Iben-stylet som blomsterdivaer. At det er en kæmpe oplevelse ved jeg fra migselv, som har været så heldig at prøve det. Det eneste det kræver er lidt mod og at man ikke tager sigselv alt for højtidelig.

Hvor er vi kvinder"gode" til at fortælle os selv at vi er for gamle ....for tykke....for rynkede etc til at prøve den slags. Men i dine hænder bliver man tryg og du finder den indre blomstergudinde i os alle frem.

Uha jeg får jo lyst til at prøve det een gang til. Marianne og du har rigtig hygget jer. Det lyser ud af billederne som jeg finder helt vidunderlige. Flot gået Iben Marianne....og Emma.

Knus og kærlige tanker

TANTE GRØN sagde ...

Glæder mig ustyrligt til fotos af Britta.

Flere knus

Iben sagde ...

Kære Jytte

De er simpelthen skønne de 2 piger.
Du har fuldstændig ret i, at kvinder i dag tit har allemulige formaninger om at ´nej, det kan jeg da ikke´ men sagen er, at der er skønhed i alle kvinder, ligemeget hvad. Det sjove er så at kunne få det på foto og at personligheden komme til udtryk og man kan se deres personlighed bla i øjnene ;)
Og hvorfor ikke have det rigtig sjovt !!
Søde Jytte, vi havde da også en FEST da vi tog billederne af dig ;) ;) :)
Tilbage i tiden var det jo slet ikke unormalt at man vi lavet malerier af sig selv med blomster i håret og i kavalergangen ..... ;)
Knus Knus til dig og jeg glæder mig vildt meget til at komme op til jer i Jeres skønne have i Pinsen og style fantastiske kvinder ;)

TANTE GRØN sagde ...

Du har ret, kære Iben. Vi glæder os også helt vildt til du kommer og får solen til at skinne på os allesammen. Sikke nogle skønne pinsekvinder, du får portrætteret:o)

Knus og kram

Anonym sagde ...

Hej Iben Tak for en dejlig og sjov dag. Du er bare den bedste fotograf. Knuser Marianne ;0)))