tirsdag den 15. juli 2014 
   
Et Julifad ............
 
Blomster fra Hosta, Gerania, Hortencia, Bjørnetidsel,
 
Violfrøstjerne, Merian m.m.
 
 
Hygger bare en lillesmule :)


 
Lidt senere ... lige en 1/2 time på den anden side :) :) :)
 

7 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Det er et utrolig smukt julifad - har du oasis eller bare vand i fadet?
Man er vel en hyggehund:-)

Nana Hecquet sagde ...

Sikke et smukt fad! Det vil jeg prøve at gøre en lille smule efter én af dagene. Jeg havde egentlig bare tænkt mig at hælde vand i et fad, men nu Lisbeth nævner oasis, kan jeg godt se at det måske er smartere ...? Og så er hunden altså bare skøn! Hvordan kan det være at en hund bare skal ligge og sove for at være totalt nuttet?!?

Iben sagde ...

Hejsa Lisbeth :) Der er bare vand i, på denne måde er der sådan en dejlig frihed til at arrangere blomsterne :) hvis det ligefrem ikke er en værtindegave som skal transporteres ... :) så ville det være en ide med oasis ;) Det kommer også an på hvilket udtryk men vil give arrangementet, på denne måde bliver det ikke så hurtigt tungt og kompakt.
Hejsa Nana :)Som jeg har skrevet til Lisbeth, så har jeg lavet den i vand, hvis der ikke er noget tungt eller højt der skal stå fast, så er det en rigtig dejlig måde at gøre det på :)
:) Emma er selv meget bevidst om hendes ´Núttefaktor´ kan du tro :)

Birgitte sagde ...

Hej. Det er godt nok et meget smukt fad. Du er bare god til at arrangere. Hunden ser også ud til at nyde vejret og synes sikkert, det er gode trygge omgivelser den er i!

Bruuns Have sagde ...

Som altid er du suveræn med dine dekorationer, vidunderlige smukke :-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Hva er det med den lille snorkfrøken, skal hun ikke ud og grave lidt huller i haven?

Iben sagde ...

:) :) Sussi, Emma har aldrig rigtig fundet ud af at være en "rigtig" hund :) Forleden vi sad udenfor og spiste, så kiggede vi ned og der lå hun og gnavede i en pind .... vi blev helt stille, kiggede på hinanden og tænkte ..okay... det plejer hun ALDRIG at gøre :) :) :)