torsdag den 26. februar 2015

 
Garden Party / åben have
( Den skønneste have jeg kender ;)
 
v. Jytte og John Justensen
Det foregår i 3 weekender med spændende udstillere m.m.
 
Men i den ene weekend, om Søndagen, vil jeg være der med dekorationer og hvor jeg også styler og fotografere med blomster ..
 
Så hvis det fanger din interesse ....
 
Se for mere information på tantegrønshave.dk
 
 

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej søde Iben:)

Jubiiiiiiii ka næsten ikk få armene ned af glæde og begejstring:)
Fantastisk at du igen kommer op til åben have ved Tante Grøn:)
Kom nemlig ikk derop sidst du var der:(
Var dog til åben have sidste år i Tante Grøns have, en helt fantastisk oplevelse, som jeg meget gerne vil køre langt for at opleve igen, og i år også så heldig at du kommer og kreerer og inspirerer med dine fantastiske dekorationer, jubiiiii glæder mig allerede så meget til denne forkælelses dag:)
Så er min sommer reddet:)
Rigtig go aften til dig, og tak for den goe nyhed:)
Mange kærlige hilsner fra Pernille

TANTE GRØN sagde ...

Åh...jamen det er jo selveste Frøken Forår. Så smuk, dejlig og poetisk kan kun en Iben Riis gøre det. Du ser fantastisk ud.

Sikke et vidunderligt headpiece i vintergækker, søjde. I love it.

Vi er lykkelige for, at du vil være special guest star til en af vores gardenparties, Iben. Vi glæder os. Og der er jo allerede rift om at blive blomsterstylet og fotograferet af dig. Dejligt.

Knus og kærlige tanker

Bruuns Have sagde ...

Kære Iben, jeg glæder mig som et lille barn til at blive blomsterstylet, har bestilt hos Tante Grøn og sender dig et billede :-). Du ser vidunderlig smuk ud med vintergækker i håret, en skam de ikke er der til den tid, men jeg ved du tryller og det glæder jeg mig til :-), kh Margit

Unknown sagde ...

WAUUUU sikken blomsterskønhed. En nymfe - Håber jeg kan overtale husbonden til at komme op og se dine flotte kreationer.

Kærligste hilsner
Eva

Iben sagde ...

Kære Pernille, jeg glæder mig også super meget til den dag, det er simpelthen en´skøøønne plet deroppe i det Nord :) og komme derop og smukkesere skønne blomsterelskende kvinder ( mænd er selvfølgelig også velkommen ;) ;) Det bliver super hyggeligt at møde dig :)

Søde TANTE :) Som jeg skriver til Pernille, så glæder jeg mig rigtig meget til at sidde over for skønne kvinder der deler samme passion som mig selv, det bliver en dejlig, hyggelig og sjov dag, hvor vi skal lege og bare have det sjovt sammen :) :) :)

Kære Margit, hvor bliver det spændende :) glæder mig til at møde dig og dekorere dig med smukke blomster og have en hyggelig dag ;)

ÅÅh ja Eva :) hvor ville det være hyggeligt :) Hvor ser det bare dejligt ud, de glimt som vi har kunnet se af din bog, der nu kan bestilles, simpelthen flot ;)Håber vi ses ;):)

Unknown sagde ...

Hej søde Iben:)
Ja det er en fantastisk skøn plet tante grøn har der på Mors... Wauw!
Den skønne plet glæder jeg mig meget til at opleve igen, og håber selvfølgelig meget på at være heldig at hilse på dig:) glæder mig meget til at se dine blomster stylinger, og kreative dekorationer, jubiiiiii:)
Det blir en kæmpe oplevelses dag for mig:)
Rigtig go aften til dig
Mange kærlige hilsner fra Pernille:)