fredag den 4. januar 2013

Tekniske problemer ....

Jeg har problemer med at få billeder frem fra computeren til mit indlæg, jeg har ellers fået lavet og taget billeder af ´the giveaway´ idag, så jeg mosler videre med mine tekniske problemer og håber at det snart er løst !

Go´aften :)

5 kommentarer:

Fru Lyserød sagde ...

Vi er mange der har det problem idag. Håber det løser sig.
God aften til dig fra mig

Gårdejerinden sagde ...

Hejsa
Jeg havde også problemer med billeder idag, men det løste sig da jeg skiftede browser.. Så du kan evt. prøve google chrome - måske virker det også for dig :0)
God weekend

Birgitte sagde ...

Hej. Jeg kan falde i Gårdejerindens kommentar. Det var det samme for mig og jeg spekulerer på om blogger.com ikke længere ønsker at benytte Microsofts internetforbindelse, men vil have, at vi skal bruge Google Chrome, som er deres egen internetforbindelse. Jeg vil dog prøve på Microsoft igen i morgen.

Iben sagde ...

Hvor er jeg glad for at I skrev nogle forslag, og jeg må sige at jeg prøvede alt muligt og det endte med at jeg fik billederne gemt via Picasa og videre derfra! og jeg er ikke en høg til det, så jeg famler lidt i blinde :) :) Og jeg håber at det går i orden igen, som det fungerede før, men det virker ikke som om at det er noget jeg kan gøre noget ved ;) Vi får at se !!

Alice´s Eventyrland sagde ...

Hej Iben
Jeg mistede også "gennemse" fra computeren i går. Jeg fandt så i dag ud af samme fremgangsmåde som du, nemlig ved at oploade til picasa og derfra til bloggen, og bestemt mere bøvlet!
Ha en god weekend :)