søndag den 6. december 2015

Så blev det 2. Søndag i Advent
Ibbi ellllsker alt hvad der ligner krat ;) hun føler sig så meget hjemme blandt grene og lign. :)4 kommentarer:

TANTE GRØN sagde ...

Søde Iben.

Tusind tak fordi vi endnu engang får lov, at nyde det store store privilegie det er, at få et kig på dine vidunderlige julerier. Jeg elsker dine eventyr-universer. Jeg holder så meget af din magiske touch og det løse og organiske. Det er fnuglet og helt eventyrligt.

Det ser ud som om, at jeres nye sted, er den p-e-r-f-e-k-t-e kulisse til dine juleudsmykninger. MUMS....lige til et juleboligblad:o) :o) :o) <3 <3

Jeg vender altid tilbage til det hvide, cremede og naturfarvede brunlige i juleudsmykningen. Grønt gør sig også altid godt. Den røde farve får lov, at optræde lidt ude i haven. Pigionæbler etc må der jo til. Den røde farve lyser så dejligt op derude i de grågrumsede toner, som vejrguderne foretrækker for tiden. Og hvad skulle vi dog gøre uden vores udendørslyskæder?

Jeg glæder mig allerede til mere juleskønhed fra din magiske hånd, Iben.

Knus og kærlige tanker

Iben sagde ...

;) Jamen Jytte ;) hvor du bare sød, tak skal du have :) Ja, er det ikke bare en dejlig tid hvor man kan lege med alverdens naturmaterialer og lyskæder :) Gad godt som en lille fugl, sådan lige flyve op i Jeres skønne og dejlige have, sidde på en lille pind og nyde atmosfæren i Jeres jule/ vintersmykkede have.
Knus til dig :)

TANTE GRØN sagde ...

Du er hjertelig velkommen:o) Også uden vinger:o)
I kan jo også ride herop:o)

Knus knus

Pernille Clement Hagstrup sagde ...

Hej Iben:)
Som tante Grøn, vil jeg også sige dig tusind mange tak fordi vi får lov at nyde og blive inspireret af dine meget smukke julerier..... Er fuldstændig vild med det, hvor er det smukt og meget poetisk og let.... Wauw!!!!!
Blir altid så glad af at se dine smukke billeder, og får så mange goe ideer :)
Så tusind tak til dig, du gør en forskel for mig:)
Rigtig glædelig jul til dig og dine, og et super godt nytår:)
Stort juleknus fra Pernile:)