søndag den 13. december 2015

Røde roser, pignon æbler, Amarylis, 4. Søndag i Advent, Honning brød, julekort ..........


I dag var jeg inde på nettet og finde en opskrift på Honning brød med appelsin på www.magasinetmad.dk
super lækkert og kan varmt anbefales :)

Et julekort der skulle skrives i dag, motivet har ikke så meget med jul at gøre, men et julekort må gerne give et lille smil på læben syntes jeg  :) :) :)
4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Kære Iben Vidunderlig buket med dejlige farver. Brødet lyder lækkert i denne juletid. Dejligt, at der stadigvæk skrives julekort det er så hyggeligt. Kh Tina

TANTE GRØN sagde ...

Ih.....ben, hvor er din gyldentrøde buket bare fuldstændig vidunderlig smuk. I love it to pieces.

Skønt julekort. Ja, humor er altid godt. Kortet bliver bestemt ikke ringere af, at der også er en lille Molly/Emma, der står i kø, for at få lov at lette ben op af træet.

Julekortskrivning er en hyggelig tradition som nok desværre er ved at være uddøende.

Nu skal jeg lige kigge buketbillede igen..........og svømme hen i de skønne lækre sammensætninger.

Knus og kaffe

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Jeg har lige sendt alle mine julekort i dag - 15 stk., men det er en døende skik, og jeg skal være heldig hvis jeg får en halv snes tilbage....nå, det er jo heller ikke derfor jeg gør det....ahømmm, hovedsageligt ikke derfor. Jeg har sendt de fleste som B post, man kan lige så godt vænne sig til det, med de portostigninger der er i vente. Nu synes jeg pludselig at mine julekort er lidt kedelige i forhold til dine... selvom der da er en lille vovse på mine også :-)
Behøver jeg at sige at jeg synes at din buket er henrivende.... jeg må ha fat i en synonymordbog, så jeg kan forny superlativerne i det nye år.....

Iben sagde ...

Kære Tina
Tak for din hyggelige kommentar ;) det er dejligt :)

Ha ha ha Jytte, ja,- den ligner Molly :) :) :) og tusind tak :) Knus og kaffe herfra :)

Hold da op Sussi ... du fortjener næsten en fortjenestemedalje.. 15 !!:) :) Julekort kan være mange ting :) det kort som jeg viste, købte jeg tilbage i 2007 i London, det har bare ligget og ventet på den rigtige modtager ;) ;) ;)
.. og tusind tak :)