onsdag den 9. december 2015

Bordet med sin pynt ....


Jeg elsker at dække et bord med forskellige glas, i det hele taget er jeg helt vild med især gamle rød og hvidvinsglas ...
På denne borddækning er det nyere glas, som jeg har brugt
6 kommentarer:

Susan Durup sagde ...

Sikke et smukt bord..... virkelig stemningsfuldt.
Mange hilsner Susan

Bruuns Have sagde ...

Kære Iben, hvor ser det skønt ud, jeg elsker også at sætte forskellige glas på, har desværre ikke så mange, kun til 8. Men kunne godt tænke mig at have til hele familien når vi ses. Når alle børn, børnebørn og kærester er samlet til fødselsesdage og jul, er vi 20. Har i forvejen ikke nok glas der er ens, så måske skulle jeg investere i flere forskellige, hvor har du de fine nye fra....kh Margit

Bloemerig Bloemen Blog / Marieke Nolsen sagde ...

Moooiiiiii!!!!!

Iben sagde ...

Tusind tak Susan :)

Kære Margit, de er fra lidt forskellige steder, bla House Doctor og Ib Lauersen :)
Hold da op... op til 20 personer, så er der også gang i den :) :)

Tak Marieke´ :)

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben.

Du kan noget helt specielt med stemninger. Hvis du blandt tusind andre, havde dækket et julebord, ville jeg altid kunne udpege DIT bord. Dine udsmykninger er så levende og legende lette. Du har magi i hænderne.

Tænk, at kunne sidde med ved så smukt og stemningsfyldt et julebord. Og så med Hr Iberis` helt fantastisk gode mad:o)Så er sanserne vist nærmest lykkelige.

Jeg har også noget med gamle vinglas. Vi har efterhånden også fået samlet nok til en flok gæster på 12. Hvis hvidvinsglassene har en smuk grøn farve, er jeg helt solgt til stanglakrids.
Vores glas hedder Eaton og er fra Lyngby Glas. De har et middelalderligt formsprog og udtryk, som vi ikke kunne stå for.

Knus og god 3. søndag i advent

Staudefeen sagde ...

Enig, jeg har samme passion for gamle glas og har næsten ikke andet i huset :-)

Helt overdådig og fantastisk borddekoration :-)

Fortsat dejlig jul, Iben.

Kh. Marlene