mandag den 19. december 2011

Sidste år.........


på dette tidspunkt, så det sådan ud !og Emma var en lille puttesyg hundevalp.....

stadig puttesyg....:)

7 kommentarer:

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben,

hvor ser/så det vidunderligt smukt ud derude. Et tykt lag nyfalden sne gør unægteligt det hele meget smukkere. Men hvad skal vi vælge: Skønhed eller
bekvemmelighed?

Selv er jeg lidt splittet, hvad det spørgsmål angår. Vi har haft så hårde vintre de sidste to år, at jeg næsten ikke tør ønske sne, af frygt for at det bliver liggende i 3 måneder.

Jeg nyder at kunne komme ud og rode i den sne- og frostfri have. Det gør så godt i sjælen her i vintermørket. Samtidig giver sne en masse dejligt stærkt lys.

HVIS man selv kunne bestemme, ville jeg nok ønske mig 3 ugers smukt snelandskab i januar og så et spirende supertidligt forår bagefter:o)

Åh, hvor hyggeligt at lille Emma stadig er puttesyg. Hun er bare pragtfuld.

Knus

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Husker godt sidste juls vejr - brrrrrrrr - men i morgen får vi måske en lille smule sne :-)

Gro sagde ...

Det var så flot med al den sne sidste år. Men på en måde håber jeg ikke rigtig at der kommer sne. ;-) For så kan det jo være vi får en god start på foråret.
Og hvem gider ikke lige putte med Emma tøsen ;-)?
K. Gro

Madam Bæk sagde ...

Heller sne og frost end det våde og sure vejr.

Lille Emma bliver vist aldrig for stor til en putte tur. Det er mine drenge (læst hunde) på 11 år og 9 måneder ikke for gamle tid.

Ha' en dejlig aften :-)

Anonym sagde ...

Kære Iben
Hvis det er dig der har lavet buketten til Claus Dalby - må jeg sige, du er fantastisk, hvor er du dog dygtig.
OG puttewuffer er nuttet --
har selv to dejlige hunde, den ene dog 13 år - så ---
hilsner jm

Loppe sagde ...

Kære Iben...

100 år siden jeg har haft tid at blogge... Men TUSIND TAK for Eiffeltårnet - super sødt af dig !!!.... Står i min sætte-kasse ( som du nok har spottet på et af mine billeder - dog før Eiffel flyttede ind ) og jeg blev super glad. Tag´en med din hilsen der var på har jeg sat ind i min juledagbog, så dér er du for evig tid... og så i mit hjerte..

Knuuus fra Loppe

RIGTIG GLÆDELIG JUL !!!

Birgitte sagde ...

Hej Frk. Iberis. Tak for spændende billeder i dette indlæg og forrige indlæg. Jeg har ønsket mig CD's nye bog i julegave og er så spændt på om jeg får den! Du og din familie ønskes en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nyt(have)år.