mandag den 1. juli 2013

Åben have i TANTE GRØN´S have....


Søndag d. 25 August er der åben haven ved TANTE GRØN og der kommer jeg og laver forskellige dekorationer af de skønne blomster der er i haven på sådan en dejlig sensommerdag.
Jeg medbringer div. kranse m.m. der kan købes og der vil også være salg af dekorationerne, der bliver lavet af havens blomster.

Jeg glæder mig rigtig meget

 
Skønne TANTE GRØN7 kommentarer:

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Jeg forestiller mig at vi ses deroppe - det er ihvertfald planen :) jeg GLÆDER mig

Fru Friis sagde ...

Det kan kun blive en fantastisk dag... :o)

TANTE GRØN sagde ...

Søde Iben.

Jeg glæder mig 703475758484121343567875098765443434554334556677543 gange så meget, som du gør:o)Jeg kan næsten ikke vente på, at se dig trylle med havens blomster, frugter, bær etc etc, - så meget glæder jeg mig:o) Du kreerer jo både fortryllende eventyr og feminin poesi i vaser og skåle:o)

Kys og kram fra os alle oppe å æ ø

Nette sagde ...

Nå for katten da. Det var godt, at du kunne lave lidt reklame for den dag, for det er da vist en dag, som er værd at skrive ind i kalenderen.

Jeg nyder stadigt den fine krukke fra din hånd med smukt indhold, som Tanten, Syrenprinsen og Emma forærede mig. Den er nu tørret og har fine douche farver. Hver gang jeg ser på den, sender jeg jer alle tanker med smil på læben.

Diana`s sagde ...

hej Iben ..det lyder vel nok spændende..og jeg kan forstille mig at det er et godt "lager at ta af" hos tante grøn... måske ses vi ..
ha en dejlig dag
Kh Diana

Susan Durup sagde ...

Ihhhh hvor kan det kun blive en skøn dag. Vi kan vel dårligt holde os væk dén dag.... Både haven, den søde Tante og Prinsen har trukket i os... og ihvertfald også at du kommer forbi.
Håber vi ses.
Mange sommerhilsner fra Susan

"In de Boomgaard" sagde ...

Heel sfeervol.

Groet,

Marieke.