fredag den 9. september 2011

På Søndag..................står jeg og binder buketter til dette spændende og hyggelige arrangement


....og har været igang med at lave små trær, kranse m.m. som jeg tar´ med :)

Håber vi ses :)

7 kommentarer:

Pia Jensen sagde ...

Hej Iben.
Det gør vi desværre ikke, ses altså. Jeg skal til plantemarkedet på Lolland, og desuden bor jeg på Falster, så der er jo et stykke at køre, hvis jeg skulle have været med. MEN det ser spændende ud, et godt arrangement uden tvivl og jeg ville have ELSKET at se dig binde buketter!

pia L. sagde ...

ej, hvor dejligt du kommer der!Håber det kan lade sig gøre at jeg også kommer forbi. Har lige set buketten du bandt til Claus Dalby, rigtig FLOT!
venlig hilsen Pia L.

Loppe sagde ...

Hej Iben...

Desværre intet søndagsbesøg til mig,
men jeg kommer og besøger dig på onsdag...
så må jeg høre om det hele...

Håber Uffe & Emma er hjemme...

Sender dig lige en mail ,;o))

Knus og ha´en forrygende weekend

Anonym sagde ...

Hej frk. Iberis
Ih, hvor jeg glæder mig, for jeg tager nemlig toget til Kværndrup og cykler så de sidste 6 km, for jeg er da nødt til at besøge dette spændende arrangement. Jeg blev helt glad, da jeg læste at du også kom, og glæder mig meget til at se alt det smukke du laver. Godt jeg har cyklekurve, smiler. Hvornår kommer du, bliver det først på dagen eller hvad?
Vi ses i morgen.
Hilsen fra Sydfyn Jeanne

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Det ser ud til at være et godt arrangement, mon de planlægger et road-show så arrangementet kommer denne vej :-) Fantastisk buket du havde lavet til Claus Dalby - heldige ham. psssstttt ikke sælge nogen af de fine rudemønstrede "smykker" med kameer på til Loppe, med mindre hun køber et for mig også, hi hi

Iben sagde ...

Tak skal I ha´, ...meget glad for det :)

Hej Jeanne, Jeg er der hele dagen, står og binder indimellem, så hvis man har nogen spørgsmål, så kan man bare spørge :) det bliver hyggeligt at se Dig / Jer :) :)

Thi hi Sussi...jeg skal nok holde Loppe i ørene :)

Go´søndag, der er så mange spændende arrangementer rundt omkring på havens dag :)

Lisbeth sagde ...

Jeg ville ønske......, men altså det er jo lidt i en anden landsdel det foregår - jeg håber som Sussi også på et roadshow og at du viser dine træer og andre dejligheder:)