mandag den 5. september 2011

Flere billeder fra igår.....


Viser flere billeder derfra i aften....


2 kommentarer:

Loppe sagde ...

Tres chic !!

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben,

uha...jeg har været SÅ spændt på at se, hvad du og søs har haft gang i her i weekenden:o) Jeg ved jo, hvor fantastisk hyggeligt og sjovt sådan en omgang "legen diva for en dag" sammen med dig, er:o) :o)

Alle billeder du viser er fantastiske Iben. Men mine yndlingsserie er absolut den med den skrå kokette hat, der er dullet op med slør og blomster. Din søster ser så sofistikeret, bohemet og fransk ud:o) Synes det er ren kunst, I har lavet:o)

Iben, ved du hvad jeg rigtig godt kunne tænke mig at se??? Din smukke søster stylet som en iskold snedronning. Det passer så perfekt til hendes mørke hår, store udtryksfulde øjne og hendes udstråling. Forestil dig materialer som hvid pels, en høj krone med prismer, perler, hvidt tyl etc. Et scepter, en høj krave etc. Alt holdt i snehvidt og frostlook og...og...og...og glas, prismer, klare perler etc etc og en frosty makeup med en lille smule frosted look på huden:o) Kunne det ikke være sjovt at lege med her til vinter?:o)

Hvide roser med frosted look?!?!?!?:o)Og smile må hun ikke, selvom jeg er sikker på at hun har meget svært ved det, når hun er din søster:o)

Ja, Iben......undskyld min fantasi nogle gange er ustyrlig, men jeg fik bare alle disse billeder i hovedet:o)

Hils din kokette søster fra mig:o)

Knus