søndag den 22. maj 2011

Torden og regn


ja, regn det fik vi i dag, i aller højeste grad, så blev der også puslet lidt inde i drivhuset, og det der var forspiret, kom ud i haven.


Den sjove høje blomst er en ´Marokkansk Salvie`
Duftgeranie ´  Tabulare `5 kommentarer:

Loppe sagde ...

Uhm......

Ha´en dejlig uge Iben
Knus

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Hvor har du mange fine blomster... flot blå Akeleje.

TANTE GRØN sagde ...

Kære søde Iben,

Jeg ved ikke, om du kan huske mig? Så lad mig lige præsentere migselv: Jeg hedder TANTE GRØN og bor oppe på en lille Limfjordsø, som din kære fader og haveblomst-leverandør også kender en smule til:o) Jeg er Danmarks absolut største Iberisfan og jeg dyrker dig helt religiøst, du er min Blomstergudinde:o)

Jeg har haft så travlt med hus, have, barn etc etc etc og har ligget vandret i luften hele maj månded. Når jeg endelig har kunnet sætte mig foran computeren om aftenen, for at tjekke dagens Ibenkreationer og kreativiter ud, så har jeg simpelthen været så træt, at jeg ikke har kunnet sætte to sammenhængende ord sammen. Håber du har nydt "pausen" for nu håber jeg snart, at vende FRYGTELIGT tilbage i kommentatorboksen:o)

Sikke en masse skønne blomster, du har i drivhuset. Ikke mindst alle de dejlige geranier.
Udover dine blomster og deko-billeder, nyder jeg også altid dine dyr-fotosessions af dine to dejlige lømler, som du altid fanger lige på kornet og i "gerningsøjeblikket":o) Mon Uffe, hele Middelfarts Musekriger og store skræk, stadig sidder og savler foran redekasserne??:o)

Stort knus og mange kærlige hilsner og tanker

Iben sagde ...

Hmmmm...TANTE GRØN...TANTE GRØN....hmmmmm, jooooo, der er lidt der dæmre...er det dig der er skuespiller,...nej operasanger måske....
nejjjjjjjjjjj, du er søde firnurlige fantastiskhaveindehaver TANTE GRØN :) :) :) :)
Det skal ikke være nogen hemmelighed at det altid er skønt at høre fra dig :) men for søren, jeg kan godt forstå at du har nok om ørene, bla. din/ Jeres super duper skønne skønne have, der må da bare ske rigtig meget lige nu ?

Ha ha , hvad det angår Uffe, så kom han heldigvis nok " for sent ", men idag da jeg stod og bandt buketter i butikken, bankede det på døren ...troede jeg :) tænkte først, det var da vældig høfligt :) men der var ikke nogen....så fandt jeg ud at at det var en mejse der var ved at banke på fuglehuset ( det som Uffe var så interesseret i) den var nok ved at finde ud at om der var...optaget :) men de er vist væk, så vi får nok nogle nye lejere :) :) :)

Stort knus til dig :)
... kan du også mærke al det havearbejde i skroget ? jeg gravede i går, og om jeg ikke lige fandt ud af, at vi også er udstyrret med mavemuskler..av av :) :) :)

TANTE GRØN sagde ...

Ha ha....søde Iben, du tager fejl! Jeg ER operasangeren TANTE GRØN:o) (Jeg er bare ikke blevet "opdaget" endnu:o)

Stakkels Uffe og lykkelige fugle. Jeg hygger mig simpelthen sådan med alt det fjerede småkravl i redekasserne lige nu. Det er SÅ dejligt at høre de små unger ligge og pippe efter mad. Jeg hjælper en spurvemor med at fodre. Lægger brød ud til hende, som hun så flyver op til ungerne med. Husker selv at det var benhårdt at være småbørnsmor:o)

Ja, der er ikke en muskel i hele skroget, der ikke brokker sig for tiden. Så det skal blive dejligt kun at gå og hygge sig med alt det sjove, når nu alt det grove havearbejde er overstået. Jeg har plukket den største haveluksus, jeg kender, ind i idag. En stor buket liljekonvaller. Gud, hvor jeg elsker dem<3 <3 <3 <3 <3. Jeg har meget meget meget svært ved at nævne en yndlingsblomst, men hårdt presset må jeg nok sige, at det vist er liljekonvallen. Den er så lækker og luksuriøs.

Stort knuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus fra mig til dig