torsdag den 5. maj 2011

Pudder farver


Prøv lige og se de her pudderfarvet Leukøjer....


Så har vi fået Rabarbermost i Frk. Iberis, smager virkelig dejligt :)Så er der rigtig gang i pæonerne i snit, viser i morgen flere slags, som vi har fået hjem :)

7 kommentarer:

Maliva`s verden sagde ...

Å det er så vakkert med pudderfarger;o) Masse inspirasjon her inne hos deg. Klem fra Maliva

Lone sagde ...

Hej Iben.

Fantastisk smukke pudderfarver...ihhh hvor jeg glæder mig til at besøge dig.
Vi skrives ved.
Kh Lone

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Åh levkøjer uhm snif snif, dejligt. Og rabarbermosten ser dejlig ud, jeg må vis sende bud med min fynske kollega, næste gang hun kommer i nærheden af Mi'fart .Kunne selvfølgelig lave rabarbersaft selv, men jeg har ingen stof-saft-pose, og så kan man jo ikke, vel :-)
Jeg har købt sådan en pose Miss Etoile vintage billeder, de er bare så fine. Hvad er det for en blog, der ligger der opslået på en sikkert meget fin side?

Sussi / Sussinghurst sagde ...

æv, undskyld alle de stavefejl - gik lidt for stærkt, håber at du forstår. Det var ikke en blog men en bog, jeg så der på bordet. Og jeg mente vist ikke vis.....

TANTE GRØN sagde ...

Søde Iben,

ja pudderfarver er dejlige:o) Det samme er den der glaskiste og de skønne fuglebure.....og...og....og:o) Men dejligst af alt, er de søde dekoer, du har lavet. Det er godt jeg kan zoome ind og nyde alle detaljerne:o) Jeg labber det hele i mig. De dekoer vil gå som varmt brød Mors Dag. ÆV, gid man boede i gå-afstand fra din paradisiske butik.

Vil ønske dig en rigtig god Mors Dags weekend, Iben og jeg håber du har masser af god hjælp og får lutter søde, venlige og glade kunder:o) For du` superliiiiiga...tralalala....ja, du` superliga...tralalala...:o)

Knus fra Simon Kvam og mig

Loppe sagde ...

Kære Iben... dine pudderfarver gik lige i hjertet...jeg ææææææælsker pudderfarvet....

Himmel og stråhat ! Hvo´n dælen skal jeg få puttet et Iberisbesøg ind i kalenderen.... Hmmm..... ( går i tænkeboks )

KNUUUUS

Loppe sagde ...

ps
Billedet & bogen er da 'Lev Vackert' - side 27 faktisk ,;o))