fredag den 25. marts 2011

Lilla fredag :)


Skal også igang med at lave mere rustikke æg.....nogen i creme farver :) :) :)

8 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Deeejjjjlllliiiigggttt!!

Lisbeth sagde ...

Du er simpelthen så kreativ, Iben hvor er de fine- glæder mig til at se mere:)
Knus fra Lisbeth

TANTE GRØN sagde ...

WOW; Iben du har Xfactor:o) De er bedårende...som de pureste ædelstene:)Jeg bliver helt skruk, så meget glæder jeg mig til, at se flere æggende billeder fra din kunstneriske hånd. Jeg er spændt på de cremefarvede. Hvor er æggene søde med bånd om "maven". Baby, you`re the best. Tilbage til Xfactor finalen. Jeg stemmer på Robbie Williams:o)

Hav en superdejlig weekend Iben og Ibenfans

Madam Bæk sagde ...

Suk Iben, nu må du altså stoppe. Mit tastatur er ved at drukne i mundvand!!

Anonym sagde ...

Nu må jeg altså få sendt det gækkebrev...suk
Knusser Marianne

Iben sagde ...

TANTE GRØN... jeg tror vi alle kan blive enige om, at hvis der er nogen der har Xfactor.. så er de vist dig :) :) :)

Anonym sagde ...

Dejlige ranunkler.
k.h. Britt.

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben,


ha ha ha Iben...hvor er du sød på en sjov måde, eller sjov på en sød måde:o)X Factor? Mig?????:o) :o) Ha ha ha....:o) Du er li` godt leifi, søjde Iben:o) Så tror jeg, at jeg vil stille op til næste års audition, og synge "PIGEN FRA FYN" som en hyldest til dig:o) Og Britt:o)

Britt, som kommenterede lige ovenover mig, er du DEN Britt?:o)Som i "Blomsteralfen Britt"? Jeg tror det og sender også dig mange kærlige hilsner:o)

Iben, det bliver en hård tid for dig, nu hvor du skal på ranunkel-nedtrapning. Håber du har sørget for at købe RIGELIGT hjem, så du kan tørre en masse og gå og nysse dem og nusse dem, helt indtil det atter bliver ranunkelsæson. De er jo helt fantastiske som tørrede blomster i dine deko`er. Håber der snart kommer en anden af dine sæsonbestemte kæledægge yndlingsblomster frem hos grossisterne, så du ikke skal savne ranunklerne alt for meget. Det er da også en hel vidunderlig blomst.

Og sikke nogle fantastiske frynsede tulipaner, du viser billeder af idag. Det er altså godt du har Uffe og Emma til at holde styr på det hele. Uffe er sikkert bossen for hele foretagendet, hvis du spørger ham:o)

Mange kærlige hilsner og tanker fra det iskolde nord, hvor der pisker vibesne ned fra himlen.