torsdag den 3. februar 2011

Vinterdage..............

mod forår :)
Rosmariner formet som hjerter, opstammet lavendler, store frodige ´pletter i luften`, Anemoner, birkegrene med små lysegrønne blade, Franske tulipaner, gæslingegrene..................
4 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Skøn stemning i butikken og ejjjj så fine kranse og blonder på glassene, hvor er de dejlige - he, he det er ligesom når man "kommer ind til juletræet".

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben:o)

Hold da op hvor har I været produktive og kreative:o)Ligessom Lisbeth synes jeg, det er ligesom "at komme ind til juletræet" når man ser din blog.......bare endnu bedre. Jeg synes altså det er så fantastisk at se så feminine og stemningsfulde dekorationer. Jeg er helt vild med kransene og de to næste dekoer efter kransene. Jeg havde sådan håbet at du snart ville vise nogle kranse, Iben. Synes der er noget helt særligt over kranse. Hvor er det kønt med alt det hvide du bruger:o)
Den første krans du viser, den hvide,- er det noget stof du den er bundet af?

Godt jeg ikke bor i Middelfart:o) Jeg ville blive DRAGET hen til din butik hverdag. Og da jeg jo ikke har råd til at købe alt det, jeg så inderligt gerne ville, så ville jeg blive Frk. Iberis` værste og største og mest irriterende oser. Jeg ville komme og ose i flere timer hver dag:o) :o)Og tilsidst ville I få totalt fis i bøtten over mit evindelige renderi:o)

Beundrende hilsner og kærlige tanker

TANTE GRØN sagde ...

PS: Nu har jeg zoomet og zoomet og det ser ud som om det er tyl du har brugt:o) Iben, hvad med at lave en web-shop? SUUK.....kan jeg leve uden sådan en hvid krans? Og sådan en graciøs "rede" med blonder og lys i glas i midten??? NÆPPE!!!!

De kærligste hilsner fra en dybt afhængig Iberis-junkie, der bare skal have sit Iberisdope....

Iben Riis sagde ...

Lisbeth, det var da en´fantastisk sammenligning, det er jeg smadder glad for :)Håber du har det bedre :)
Det hvide I kan se på kransen, er de der blomster jeg har klippet ud af det stof, som jeg købte forleden :)
Web- shop ! det var en´spændende ide, men jeg tror bare ikke jeg kan finde ud af det :) :) :)
Og TANTE GRØN, osere er ALTID velkommen.... især de søde af slagsen..som DIG :):) :)

Iben