tirsdag den 1. februar 2011

Forår med hjem..................

fra Grøntorvet i København :)


 Arbejder i lyse farver..lyseblå, lyserød, lilla...................

5 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Orv, sådan nogen "roer" eller rødder med blade som du har på et af dine billeder, sådan nogen havde Tage Andersen også i sin butik i dag - de er fine!

Iben Riis sagde ...

Det kan være han blev inspireret da han stod og kiggede på min vogn tilmorgen :)... det er skam rigtigt nok :) Gartneren kaldte dem vistnok for ´Glaskål` :) :)
Så har du da bare haft en´en skøn oplevelse idag Sussi :) nam nam

Diana`s sagde ...

hej iben ..waauuu det ser spændende ud..det lyder da fedt med grøntorvet ..der har jeg aldrig været ...tænkte faktisk på dig i nat..da jeg sad min 3 årige søn der græd pga "vokseværk"i sit ene ben..ja ud over at trøste ham, tænkte jeg lige ..nu er kl 02 og så skal iben afsted til staden...jeg gir sussi ret i at de ser sjove ud de glaskål..diana

Iben Riis sagde ...

Det var da så synd for din søn. Et super fint indlæg du har idag, hvor er det dejligt :)
Ja, disse hersens kål skulle der komme en blomst op af, ......så det venter jeg spændt på :) :)

Iben

TANTE GRØN sagde ...

Kære Iben:o)<3

Sikke nogle skønne ting, du fik fat på i Kbh:o)
Man får virkelig forårsfornemmelser af at kigge på alle disse lækkerier. Den præstekrave-helleborus er bare mums med mums på. Vidunderlige farver I har valgt at arbejde med:o)

Diana, av av av din stakkels lille dreng. Her i huset har vi også døjet meget med vokseværk og det er slet ikke spor sjovt. Her afhjalp vi problemet med massage, biofreeze, strækøvelser og nogle gange smertestillende.

Kærlig hilsen