torsdag den 23. september 2010

Nu kom de...

De nye varer :)
Og det her, det kommer der mere af søndag, for nu er jeg ved at gøre dekorationer klar, til fotografering af min søster :):)

5 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Det er så inspirerende at følge med i hvad du går og laver - så skønne dekorationer. jeg er dybt facineret af dine dekorationer og håber at jeg bliver blomsterdekoratør i mit næste liv. Tak fordi du holder os up to date og forsat god arbejdslyst:0)

johnjustesen sagde ...

Kære Iben!

Jeg har det ligesom Lisbeth:o) Jeg håber også, at jeg bliver blomsterdekoratør i mit næste liv:o)

Jeg synes, det er vildt spændende og nyskabende, at du bruger blonder i dine deko`er. Du laver nogle meget meget feminine ting....det er jeg aldrig stødt på før...I LOVE IT:o)

Den der sølvopsats med glas/spejl i bunden er da for lækker:o) Jeg elsker sådanne nogle etagiere, og har aldrig set så smukt et eksemplar før...suk, hvor ville jeg gerne have sådan en:o)
Kan desværre ikke se prisen på prissedlen.

Skal snart til stranden og have samlet noget sort blære- og trådtang til juledeko`er. Synes det er så flot sammen med sølv.

Tak for din dejlige inspirerende blog, Iben:o) I`m so glad I found you:o) Du bringer solskin i mit liv.

TANTE GRØN

Sussi / Sussinghurst sagde ...

hi hi, sikke en sød thekande-kop, så kan man brygge to kopper the ad gangen. Fine blondeblomster i dekorationen, det ville jeg aldrig have tænkt på, nå, men det er nok derfor du er blomsterdekoratør, og jeg ikke er :)

Hannes dagbok sagde ...

Hei vakre!

Så nydelige bilder!...jeg skal besøke deg i butikken en vakker dag, det har jeg bare bestemt meg for. Den ser helt fantastisk ut!!

Håper du har en deilig helg, søte!!

Stoooor klem...

EVA AGNES sagde ...

Iben, detta är så läckert!!
Jag gillar verkligen dina nya skålar till Café au lait-
Kram Eva Agnes