onsdag den 15. september 2010

Binderi aften/ undervisning

I aften... lige om lidt, kommer der binderipiger, og her nogle af de ting de kan lave, det er altid smadder hyggeligt :)

3 kommentarer:

johnjustesen sagde ...

Kære Iben:o)

Hvem der bare skulle til undervisning hos dig iaften :o) Jeg ville SÅ gerne binde/eje den kegleopsats du viser på billede to og tre. Den er vidunderlig og ville passe perfekt til vores hjem. Hvad mon du har bundet på? Oasiskegle måske? Tror simpelthen ikke jeg kan lade være med at prøve at eksperimentere med noget, der ligner bare en lille bitte smule....men en Iberis-deko bliver det jo aldrig:o)

Idag har jeg bundet en buket af de vidunderlige snebær (som du også viser et billede af) samt nogle roser i knop og perler . En af mine yndlingsbuketter på denne årstid.

Imorgen tror jeg, at jeg skal have gang i noget lammeøre-deko. Det er vist ved at være på høje tid, inden lammeørene bliver alt for flossede og ødelagte her i efterårsvejret.

Tak fordi du deler alt det smukke med os. Det er en daglig glæde og inspiration:o)

Kærlige hilsner og tanker,
TANTE GRØN

Det Skønne Baghus sagde ...

Hej Iben
Ej hvor skønt at vi ligekan se lidt med..... hvad pigerne skal lave på kursus.
Bliv ved med det:-) det er dejlig inspiration:-)

God aften til jer.
Kram fra Louise

Iben Riis sagde ...

Hej TANTE GRØN, " træet" er simpelthen bundet på en´pind!- vend bunden væk fra dig selv og så starter du med de største blade og binder mindre og mindre så du til sidst får lavet en´spids :)
I denne her er der sat en hjerteranke i, så den kan man så snore rundt bagefter :)
De er jo bare rigtig søde og lave til jul med andre materialer.
Og ja, med det regn og rusk så er det vist bare med at få de lammeøre i hus.
Det er også med at indehygge når det rusker og regner udenfor :)
DEJLIGT :)
Louise: du kan tro de hyggede sig.. pigerne, dejligt når snaakken går, de er helt overbevist om at bordet er skævt og ikke dekorationen:)
Og dem der prøver at bestikke mig med kaffe og kage for lidt hjælp til gændgæld.
Så sagde nogle af de andre, at det skulle de da huske til næste gang.. bestikkelse... så nævnte jeg at de måtte gerne kordinere det lidt så de ikke alle kom med det samme ha ha ha ha ha.
Tak fordi I kiggede forbi :)
Iben.